Seprűt meg Lapátot Állítsa Függőleges Behúzható Seprű Tisztító Kefe, Seprű, meg Lapátot Set Home Konyha (D, Mint Mutatja)
Megújítva

Seprűt meg Lapátot Állítsa Függőleges Behúzható Seprű Tisztító Kefe, Seprű, meg Lapátot Set Home Konyha (D, Mint Mutatja)

HUF 2.33

Rendelhető

- Ez hosszú kezelni standup seprű készlet lehetővé teszi, hogy nézd át a pick-up kis kosz kényelmesen - Klipet, majd pattintsa állandó kézi seprű acél rúd, műanyag pan együtt, extra kompakt tárolás. - A barátok is szívesen erről a csodálatos mozgó ajándék intelligens ház tisztító eszköz. - Felhasználható beltéri, irodai, előtér, raktár, nehéz cédrus fa, vagy mint RV kezében az ecset. - Ez lehetővé teszi, hogy tartsa a háztartási ingyenes a szemetet, plusz a szoba tiszta, tökéletes.Leírás : - Ez a hosszú kezelni standup seprű készlet lehetővé teszi, hogy nézd át a pick-up kis kosz kényelmesen. - Klipet, majd pattintsa állandó kézi seprű acél rúd, műanyag pan együtt, extra kompakt tárolás. - A barátok is szívesen erről a csodálatos mozgó ajándék intelligens ház tisztító eszköz. - Felhasználható beltéri, irodai, előtér, raktár, nehéz cédrus fa, vagy mint RV kezében az ecset. - Ez lehetővé teszi, hogy tartsa a háztartási ingyenes a szemetet, plusz a szoba tiszta, tökéletes.Specifikáció : Anyag : műanyag + rozsdamentes acél.A csomag tartalmazza : 2 DB set : 1*seprű 1*lapátot Megjegyzés : Mivel a fény, a képernyő különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép.Kérem, engedje meg, hogy egy kis eltérés a mérési adatokat, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánom, megrendelés előtt.A seprűt meg lapátot kombinált tároló, helyet takarít meg.

A javaslat jellemzői

Material:
plastic + stainless steel.
Package included:
2PCS set:
1*broom:
1*dustpan:
Note:
Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
Please allow a slight deviation for the measurement data and make sure you do not mind before ordering.:
The broom and dustpan are combined for storage, saving space.:

Vevők, ahogy választanak