Yosoo Egészségügyi Gear Vezeték Nélküli Telefon Headset Kényelmes Rajta Veszteségmentes Hang Telefon Headset(Crystal Fej)
Megújítva

Yosoo Egészségügyi Gear Vezeték Nélküli Telefon Headset Kényelmes Rajta Veszteségmentes Hang Telefon Headset(Crystal Fej)

HUF 977.40

Rendelhető

[Zajcsökkentés, Tiszta Kommunikáció] : A call center fülhallgatóhoz a zajcsökkentés funkció, hogy a háttérzaj kívül, hogy hozzon létre egy tiszta kommunikáció [360° - os Forgó Earmuff, Kényelmes Viselni] : A 360° - os forgó earmuff, illetve rugalmas fejpánt adj egy kényelmes rajta nélkül nem fáradtság vagy fájdalom után hosszú ideig viselt. [Extra Hosszú Kábel] : nagyon hosszú kábel lehetővé teszi, hogy a fájlokat, hogy egy kicsit távolabb, míg a hívás fogadása, a problémák megoldására ügyfél gyorsabban. [Nem Csökken, Tartós] : Az őrök viszont ragaszkodik az arcomat, hogy adjon neked egy biztonságos viselése nélkül esik; tervezés, valamint a magas minőségű anyag teszi ezt a call center fülhallgató nagyon tartós, megbízható. [Univerzális Kompatibilitási] : Ez a Telefon, Fülhallgató mikrofon lehet dugva a számítógép, telefon, asztali mezőbe, más eszközökkel elérni, tiszta, zavartalan kommunikáció nélkül ragadt.Jellemzők : - zajcsökkentés - A call center fülhallgatóhoz a zajcsökkentés funkció, hogy a háttérzaj kívül, hogy hozzon létre egy tiszta kommunikáció. - Kényelmes Rajta - A 360° - os forgó earmuff, illetve rugalmas fejpánt adj egy kényelmes rajta nélkül nem fáradtság vagy fájdalom után hosszú ideig viselt. - Nem Tartozó - Az őrök viszont ragaszkodik az arcomat, hogy adjon neked egy biztonságos rajta anélkül, hogy leesne. - Univerzális Kompatibilitás - Ez a Telefon, Fülhallgató mikrofon lehet dugva a számítógép, telefon, asztali mezőbe, más eszközökkel elérni, tiszta, zavartalan kommunikáció nélkül ragadt. - Nagyon Hosszú Kábel - nagyon hosszú kábel lehetővé teszi, hogy a fájlokat, hogy egy kicsit távolabb, míg a hívás fogadása, a problémák megoldására ügyfél gyorsabban. - Szuper Tartós - tervezés, valamint a magas minőségű anyag teszi ezt a call center fülhallgató nagyon tartós, megbízható.Jellemzők : Termék típusa : Call Center Fülhallgató Mikrofon : IGEN Impedancia : 150Ω Earmuff forgatás : 360° Fejpánt : Rugalmas Alkalmas : A számítógép, telefon, asztali doboz, egyéb eszközöket Csatlakoztassa : Kristály csatlakozó, 2,5 mm-es csatlakozó, 3.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak