Extra Széles Zokni 2-Pár, Duzzadt Láb, a Lábak. Borjú Hossza a Férfiak, mind a Nők. Ideális Ödéma, Limfödéma, Bariatric, Cukorbeteg Megkönnyebbülés.
Megújítva

Extra Széles Zokni 2-Pár, Duzzadt Láb, a Lábak. Borjú Hossza a Férfiak, mind a Nők. Ideális Ödéma, Limfödéma, Bariatric, Cukorbeteg Megkönnyebbülés.

HUF 1.67

Rendelhető

✅ ÚJ DESIGN EBBEN az ÉVBEN - Extra Rugalmas, kényelmes, valamint a csúszás ingyenes biztonsági grip talpA zokni létre egy széles borjú akár 31 cm.Jellemzőjük, hogy egy külső varrás, hogy megakadályozzák a rossz közérzet, valamint a végzett alakja, annak érdekében, hogy maradjon egész nap, miközben egy laza fit, hogy megakadályozzák a veszélyes tömörítés.Száradó, lélegző, hosszú távú kényelmes séta közben, pihen, vagy feküdt ágyban. ✅ ÚJ DESIGN EBBEN az ÉVBEN - Extra Rugalmas, kényelmes, valamint a csúszás ingyenes biztonsági grip talp.A zokni létre egy széles borjú akár 31 cm.Jellemzőjük, hogy egy külső varrás, hogy megakadályozzák a rossz közérzet, valamint a végzett alakja, annak érdekében, hogy maradjon egész nap, miközben egy laza fit, hogy megakadályozzák a veszélyes tömörítés.Száradó, lélegző, hosszú távú kényelmes séta közben, pihen, vagy feküdt ágyban. ✅ ÚJ DESIGN EBBEN az ÉVBEN - Extra Rugalmas, kényelmes, valamint a csúszás ingyenes biztonsági grip talp.A zokni létre egy széles borjú akár 31 cm.Jellemzőjük, hogy egy külső varrás, hogy megakadályozzák a rossz közérzet, valamint a végzett alakja, annak érdekében, hogy maradjon egész nap, miközben egy laza fit, hogy megakadályozzák a veszélyes tömörítés.Száradó, lélegző, hosszú távú kényelmes séta közben, pihen, vagy feküdt ágyban. ✅ TÖKÉLETES Kórház Zokni, Bariatric Zokni, Limfödéma Zokni vagy a Diabéteszes Zokni.A puha, kényelmes, nem kötelező zokni anyaga nagyon jó érzés ellen, a bőr, nem fognak, mert a kényelmetlen tömörítés, hogy más zokni mindig úgy tűnik, hogy van. ✅ EZEK NEM a szokásos, xxl, hogy xxxl zokni.Ezek a célra tervezték, hogy kényelmes legyen a nagyobb plus size lábak, vádlik, lábát.KÖTÖTT 91% Pamut, 7% Nylon, 2% Spandex, hogy maximalizálja a kényelem, tartósság, fit, valamint légáteresztő.Megfogó design az alsó segít biztonságban tartani esik. ✅ NUEVO DISEÑO PARA ESTE AÑO - Extra elástico y cómodo y con una suela de agarre de seguridad antideslizante.Nuestros calcetines están creados para una pantorrilla ancha de hasta 31 pulgadas.Cuentan con una costura externa para evitar molestias y una forma graduada para garantizar que permanezcan despiertos todo el hírszerző mientras proporcionan ensz ajuste holgado-t para evitar una compresión peligrosa.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak