Az Elektromágneses Mező, Teszter, Észlelési Eszközök ? 50uw/cm?Az elektromágneses Sugárzás Érzékelő, Mobiltelefonok Készülékek
Megújítva

Az Elektromágneses Mező, Teszter, Észlelési Eszközök ? 50uw/cm?Az elektromágneses Sugárzás Érzékelő, Mobiltelefonok Készülékek

HUF 0.33

Rendelhető

Kóros ingadozások az elektromágneses sugárzás, más környezetbenA sugárzás veszélyességi sugara nagyfeszültségű távvezeték-torony.A sugárzás veszélyességi sugara a GSM mobil telefont, tárcsáz.A sugárzás veszélyességi sugara hurok nemkívánatos három elektromos plug in a villamosenergia-felhasználás.A sugárzás veszélyességi sugara mind a két dugót az elektromos, a villamosenergia-felhasználás.Kóros ingadozások az elektromágneses sugárzás, más környezetben.A sugárzás veszélyességi sugara nagyfeszültségű távvezeték-torony.A sugárzás veszélyességi sugara a GSM mobil telefont, tárcsáz.A sugárzás veszélyességi sugara hurok nemkívánatos három elektromos plug in a villamosenergia-felhasználás.A sugárzás veszélyességi sugara mind a két dugót az elektromos, a villamosenergia-felhasználás.Szolgáltatás : 1. A sugárzás veszélyességi sugara hurok nemkívánatos három elektromos plug in a villamosenergia-felhasználás. A sugárzás veszélyességi sugara mind a két dugót az elektromos, a villamosenergia-felhasználás. A sugárzás veszélyességi sugara nagyfeszültségű távvezeték-torony. A sugárzás veszélyességi sugara a GSM mobil telefont, tárcsáz. Kóros ingadozások az elektromágneses sugárzás, más környezetben. Mint elsődleges érzékelő eszközök mindenféle elektromágneses sugárzás védőfelszerelést. Ez nem csak az intézkedés az elektromágneses sugárzás a háztartási gépek, számítógépek, hanem az intézkedés, hogy a sugárzás a mobiltelefonok. Könnyen kezelhető, könnyű, egykezes működtetés, könnyen hordozható legyen mező mérés.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Elektromágneses Sugárzás Detector Material : ABSSize : Kb. 145 x 20 x 20mm / 5.7 x 0,8 x 0,8 in Power Feszültség : 1,5 V(AAA)x 2 (Nem tartozék)Észlelése Tartomány : ≥ 50uw/cm2 Package Lista : 1 x Elektromágneses Sugárzás Érzékelő Pen1 x Instruction Note : 1.Az akkumulátor cseréjéhez az idő, hogy, hogy nem, mert az akkumulátor öregedés, valamint folyadék szivárgás, ha nem, az áramkör lesz sérült. Amikor a hang riasztás előtt egy legyengült nyilvánvaló, kérem, húzza ki a piros hátlapot, majd cserélje ki az akkumulátort.

A javaslat jellemzői

 :
Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Electromagnetic Radiation Detector
Material:
ABS
Size:
Approx. 145 x 20 x 20mm / 5.7 x 0.8 x 0.8in
Power Supply:
1.5V(AAA)x 2 (Not included)
Detect Range:
≥ 50uw/cm²
Package List:
 
1 x Electromagnetic Radiation Detector Pen:
1 x Instruction:
Note:
1.To replace the battery in time, so as not to cause the battery aging and liquid leakage, if not, the circuit board will be damaged.:
2. When the voice alarm call before a weakened obviously, please pull out red back cover and replace the battery.:
3. When detected excessive electromagnetic radiation, monitoring pen immediately issued a red flashing light, and the voice alarms continuously, until your environment achieves safe recovery static state detection.  :

Vevők, ahogy választanak