SOOTHIE Fejfájás, Migrén Megkönnyebbülés Kalap. Jég Kalap Fejfájás & Dagadt Szemek. Meleg Terápia a Sinus & Stressz Enyhítésére.
Megújítva

SOOTHIE Fejfájás, Migrén Megkönnyebbülés Kalap. Jég Kalap Fejfájás & Dagadt Szemek. Meleg Terápia a Sinus & Stressz Enyhítésére.

HUF 1.33

Rendelhető

Jég lehet állítani, hogy a fájdalom helyét!Csak emelje egy fedél fel, ha kell, hogy tartsd szemmel a munkáját.Viseld a jó oldalát, vagy a kék oldalra, attól függően, hogy a hangulat, vagy a ruhát visel.Felső arc, nyak felső lefedettség. ✅2 az 1-ben kalap.Hűtsük le, vagy meleg fel a fejét, azonnal.Te állj, vagy mikrohullámú sütő a Soothie.Ellentétben a vékony gél sapka, Soothie biztosítja a KÍVÁNT hőmérsékletet, vagy MELEG, vagy HIDEG terápia.A HIDEG migrén vagy fejfájás enyhítésére terápia, tartsa a Soothie a hűtőben, vagy helyezze a Soothie a hűtőben.A MELEG fejfájás enyhítésére terápia távolítsa el a Soothie bármilyen műanyag zacskók.Soothie kell szobahőmérsékleten, mielőtt fűtés.Mikrohullámú sütő NEM TÖBB, mint húsz. ✅Több mint 30% - kal több gél csomagok, mint más márkák.Jég lehet mozgatni hozzáférési pontokon.Soothie egy alak illik, gel ice fejfájás enyhítésére kap.A gél csomag lehet öntött, még akkor is, amikor a fagyott.Mozgassa a gél csomag belül a Soothie PONTOSABB hőmérséklet NYOMÁS PONTOK, valamit nem tudsz, vékony gél maszk, amely nem kezeli a nyomás pontokat veszíteni a hőmérséklet gyorsan. ✅Multi használja a fej, az arc, a szem, nyak.Használhatja a Soothie, mint egy szem maszk vagy maszk.Soothie, az újrafelhasználható & hordható jég terápia migrén, fejfájás kezeli gyulladás, feszültség, sinus, stressz, dagadt szemek.Használni egy hosszú nap után a munkahelyeden, vagy otthon, vagy azt követően egy sportesemény, vagy után működik.Használat közben fekszik az ágyban vagy a kanapén!Soothie Kapucnis a migrén, fejfájás enyhítésére eszköz!. ✅Funkcionális design.A Soothie húzódik, biztosítja a teljes eszméletvesztés, majd a felső állítható.Soothie puha, kiváló nyújtó képes.Ez gyorsan szárad, miután egy gyengéd kéz mossa a szövet nagyon selymes a bőre.Soothie formák magát, hogy minden fej alakja.A slip-design nem igényel pakolások vagy pántolószalagok.Szakmailag osztályozott jég adja precíziós nyomás pont terápia ellentétben vékony zselé sapkák, hogy elveszíti a kívánt hőmérséklet gyorsan. ✅Nem kérdés, 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak