Baseball Bump Kap, Biztonsági Sisakot Kényelmes, Könnyű Fej Védelme Sapka Állítható Négy Szellőzők Védő Sapka (Sötétkék)
Megújítva

Baseball Bump Kap, Biztonsági Sisakot Kényelmes, Könnyű Fej Védelme Sapka Állítható Négy Szellőzők Védő Sapka (Sötétkék)

HUF 2.00

Rendelhető

Szuper Ütésálló Ez az anti-collision sisak beépített magas minőségű PE sokk-elnyelő kap a shell, hogy megakadályozzák a fény-súly ütközés, a károk csökkentését, idegen tárgyak a fejét. Négy konvekciós nyílások levegőt, a szellőztetés hatása nyilvánvaló, lélegző, valamint wicking, kényelmes viselet, hatékony segítséget a fejét nyomás.Minőségi Anyagok . A biztonság baseball sapka szövet pamutból, használja ABS nagy szilárdságú műanyag, habszivacs bélés, amely ütközési ellenállás a hő ellenállás.Könnyen tisztítható . Ez lehet igazítani a méret a fejét, alkalmas a legtöbb felnőtt viselni.Kosz ellenálló, könnyen tisztítható. ❤【Szuper Ütésálló】 . Ez az anti-collision sisak beépített magas minőségű PE sokk-elnyelő kap a shell, hogy megakadályozzák a fény-súly ütközés, a károk csökkentését, idegen tárgyak a fejét. ❤【Négy Szellőzők】 . Négy konvekciós nyílások levegőt, a szellőztetés hatása nyilvánvaló, lélegző, valamint wicking, kényelmes viselet, hatékony segítséget a fejét nyomás. ❤【Minőségű Anyagból】 . A biztonság baseball sapka szövet pamutból, használja ABS nagy szilárdságú műanyag, habszivacs bélés, amely ütközési ellenállás a hő ellenállás. ❤【Könnyen tisztítható】 . Ez lehet igazítani a méret a fejét, alkalmas a legtöbb felnőtt viselni.Kosz ellenálló, könnyen tisztítható. ❤【Széles körű Alkalmazását】 Ez a könnyű sisak elsősorban a karbantartók, hegesztőket, ipari vagy bányászati vegyi anyagok. ❤【Szuper Ütésálló】 . Ez az anti-collision sisak beépített magas minőségű PE sokk-elnyelő kap a shell, hogy megakadályozzák a fény-súly ütközés, a károk csökkentését, idegen tárgyak a fejét. ❤【Négy Szellőzők】 . Négy konvekciós nyílások levegőt, a szellőztetés hatása nyilvánvaló, lélegző, valamint wicking, kényelmes viselet, hatékony segítséget a fejét nyomás. ❤【Minőségű Anyagból】 . A biztonság baseball sapka szövet pamutból, használja ABS nagy szilárdságú műanyag, habszivacs bélés, amely ütközési ellenállás a hő ellenállás. ❤【Könnyen tisztítható】 . Ez lehet igazítani a méret a fejét, alkalmas a legtöbb felnőtt viselni.Kosz ellenálló, könnyen tisztítható.

A javaslat jellemzői

Color:
Dark Blue or Black Material

Vevők, ahogy választanak