Újrafelhasználható Bőr Matricát Hajszárító PVC Protector Matrica védőburkolat Matrica a D-yson Szuperszonikus Hajszárító (Toll)
Megújítva

Újrafelhasználható Bőr Matricát Hajszárító PVC Protector Matrica védőburkolat Matrica a D-yson Szuperszonikus Hajszárító (Toll)

HUF 1439.10

Rendelhető

-Kifejezetten remekül illik a Hajszárító, védi a hajszárító nulláról por(Matrica csak a hajszárító nem tartalmazza). -Készült jó minőségű PVC anyag, szakmai, stílusos, kényelmes, biztonságos, nem mérgező. -Újrafelhasználható design, a matrica újra fel lehet használni, illetve újra lehet csatolni után eltávolítják, anélkül, hogy annak tapadását. -Stílusos, laza stílus, hogy a hajszárító teljes személyiség. -Gyönyörű matricákat, Alkalmas családok,fodrászok,szálloda,fürdőszoba,iskolák, ami szintén egy különleges ajándék a barátok, a család, a születésnapi ajándék. -Kifejezetten remekül illik a Hajszárító, védi a hajszárító nulláról por.(Matrica csak a hajszárító nem tartalmazza). -Készült jó minőségű PVC anyag, szakmai, stílusos, kényelmes, biztonságos, nem mérgező. -Újrafelhasználható design, a matrica újra fel lehet használni, illetve újra lehet csatolni után eltávolítják, anélkül, hogy annak tapadását. -Stílusos, laza stílus, hogy a hajszárító teljes személyiség. -Gyönyörű matricákat, Alkalmas családok,fodrászok,szálloda,fürdőszoba,iskolák, ami szintén egy különleges ajándék a barátok, a család, a születésnapi ajándék.Téma : Stílusos, laza stílus, hogy a hajszárító teljes személyiség.Könnyű bot, majd távolítsa el, nem buborékok vagy kár, hogy a hajszárító.Újrafelhasználható design, a matrica újra fel lehet használni, illetve újra lehet csatolni után eltávolítják, anélkül, hogy annak tapadását.Vannak különböző stílusok elérhető a választás.Megjegyzés : A Hajszárító a képen Nem Szerepel.A Csomag Lista : 1 * Matrica.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak