Egyesült Államok XFY-1-es teszt gép 3D-s Papír modell kit Játék Gyerekek Ajándékokat
Megújítva

Egyesült Államok XFY-1-es teszt gép 3D-s Papír modell kit Játék Gyerekek Ajándékokat

HUF 2689.20

Rendelhető

A modell tökéletes lehet által gyűjtött a rajongókPapír anyag, biztonságos, környezetbarát.A splicing design okos.A nehézség az, a magas, alkalmas középhaladó, haladó rajongók, nem alkalmas a kezdők számára is!.Magas minőségű papír, A4-es méretű, nagy pontosságú, színes nyomtatás.A termék Leírása 3 D-s papír modell az Amerikai Kang XFY-1-es teszt, gép, Modell, rajz anyag : 200 gramm vagy 230 gramm fehér karton anyag Specifikáció : hagyományos A4-es nyomtatás papír Termék rajz arány : 1 : 33 Rajz formátum : PDF Rajz mennyiség : 21 van-E tulajdonságok : van Minőségű eredeti rajzok PDF rajzok, tisztaság nagyon magas kap egy készlet szín-nyomtatott A4-es lapot nem a kész modell, a Vásárlók kell vágni, hajtogatni, majd bottal őket.Vágja ki a részleteket a papír modell ragasztó őket együtt, amint az utasításokat.Ha bármilyen kérdés, hogy van, kérjük, lépjen kapcsolatba velem Útmutató építeni : az Alapvető lépéseket, hogy a Papír Modellek. 1) Vágja ki minden része nagyjából. 2) Használja a ceruzát, hogy mark megjegyzés halkan mögött minden egyes részét, hogy elkerüljék a betegség (Ne használja a tollat, mint valószínűleg teszi a sérült nyom az első oldalon). 3) Használja az Ollót, vagy Kézműves Kést vágott részek pontosan követve a külső szélén.Az, hogy milyen pontosságot befolyásolja a hatását a kombináció. (Vágott a külső széle ha a vonal vastag).Javasolt TIPP : A. Az Ollós vágás, javaslom, hogy ne nyomja az Olló, de húzza ki a papírt.Ahhoz, hogy a hajtás alkatrészek jobb, kérem, tegye a rész határozottan az asztalon, s az uralkodó azon, hogy hajtsa be a sort.Ha kell hajtsa be, akkor először hajtsa halkan kívül, hogy a nyom, majd hajtsa vissza, hogy be akkor.A hajlított részek jobb hely a rész, a sarkon az asztalra, majd nyomd meg, majd húzd oda-vissza.Hogy a részek, mint a henger, eszközök használatát, mint például a tollat, hogy segíti, hogy a hajlás a természetes.

A javaslat jellemzői

there are:
Quality of original drawings:
PDF drawings, clarity is very high:
You will receive a set of colour-printed A4 cards not a finished model, Buyers need to cut, fold and stick them.:
Cut out the details of the paper model and glue them together, as indicated in the instructions.:
If you have any question in making, please feel free to contact me:
Guide to build :
Basic steps to make Paper Models.
1) Cut out each part roughly.:
2) Use a pencil to mark note softly behind each part to avoid disorder (Don't use a pen as it probably makes damaged trace on the front side).:
3) Use Scissor or Craft Knife to cut parts precisely by following the outer edge. The level of precision affects the effect of combination. (Cut the most outer edge if the line is thick).:
Suggested TIPS :
A. For Scissor cutting, suggest not to push the Scissor but pull the paper.:
B. To make the fold of parts better, please put the part firmly on the table, and put the ruler on that to fold the line. If you have to fold inside, you could first fold it softly outside to make the trace, and fold it back to inside then.:
C. To make the curved parts better, place the part on the corner of table then push and pull it back and forth.:
D. To make parts like cylinder, use tools such as pen to assist to make the curl more natural. :

Vevők, ahogy választanak