Cerpourt Akril Úszó Fal Párkány, Polc, Világos Fürdőszoba, Tároló Polcok Kijelző,Akril 15 Láthatatlan Könyvespolc (2pack)
Megújítva

Cerpourt Akril Úszó Fal Párkány, Polc, Világos Fürdőszoba, Tároló Polcok Kijelző,Akril 15 Láthatatlan Könyvespolc (2pack)

HUF 1079.10

Rendelhető

【CSOMAG tartalma】Védő fólia mindkét oldalon,kérjük, távolítsa el a használat előtt!A tökéletes 2-darab tiszta, lebegő polc meghatározott szervező megjelenítésével a kedvenc otthon díszítéssel91" minden, hogy biztosítja, nagy tárolási kapacitás,szerelés hardver tartalmazza.Ezek a Falra Szerelt Polcok anyaga nagyon tartós akril kiváló időjárásálló, sokkal erősebb, mint az üveg, amely biztosítja a tartósságot, valamint a biztonsági sérülés, törés. 【KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ】Az akril fali polcok jön a teljes szerelés hardver, csak ki kell fúrni egy lyukat a horgony előtt a telepítést.De hogy lehet telepíteni a lebegő polcok 2 módon szerint a hatás, amit kell. 【TÖBBCÉLÚ HASZNÁLAT】nagyon jól néznek ki egy sorban, vagy mutasd meg nekik a falon,telepítheti a saját ízlésének megfelelően.modern akril polcok add gyönyörű tároló bármely hálószoba, nappali, fürdőszoba tér könnyedén.A tartós tervezés, áttetsző akril tökéletes megjelenítésére gyerekek könyvek, játékok, trófeák, smink, fotó, fűszerek, valamint sokkal több. 【MINŐSÉGŰ ANYAGBÓL】Ezek a tiszta, lebegő polcok anyaga akril, tiszta anyag néz ki, takaros, tartós, stabil, hogy tartsa a kiállítás.A különleges akril polcok egy sokoldalú választás minden helyet, hogy szüksége van egy fénykép-képernyő vagy egy kis plusz tárhelyet. 【Elégedettség Garantált】Bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mi pedig megígérjük, hogy választ 24 órán belül.100% vevői elégedettség mi arra törekszünk, hogy a Cerpourt!. 【CSOMAG tartalma】Védő fólia mindkét oldalon,kérjük, távolítsa el a használat előtt!A tökéletes 2-darab tiszta, lebegő polc meghatározott szervező megjelenítésével a kedvenc otthon díszítéssel.91" minden, hogy biztosítja, nagy tárolási kapacitás,szerelés hardver tartalmazza.Ezek a Falra Szerelt Polcok anyaga nagyon tartós akril kiváló időjárásálló, sokkal erősebb, mint az üveg, amely biztosítja a tartósságot, valamint a biztonsági sérülés, törés. 【KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ】Az akril fali polcok jön a teljes szerelés hardver, csak ki kell fúrni egy lyukat a horgony előtt a telepítést.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak