GUOJM Wc Kefe Hosszú Fogantyú Falra Szerelhető Wc Kefe tartó Wc Kefe Modern, Minimalista Design Wc Kefe Háztartási Tisztító Fürdőszoba Wc
Megújítva

GUOJM Wc Kefe Hosszú Fogantyú Falra Szerelhető Wc Kefe tartó Wc Kefe Modern, Minimalista Design Wc Kefe Háztartási Tisztító Fürdőszoba Wc

HUF 2.67

Rendelhető

Az ergonomikus wc kefe szakmailag tervezett, a fürdőszoba, ami a fürdőszobában több tiszta, modern Falra szerelhető wc kefemodern, egyszerű, fekete-fehér klasszikus design, falra szerelt, vagy a padlón-álló.Helyet takarít meg, de nem veszi fel a helyet.Telepítése nem-jelölés kategória nem károsítja a falat. Ecset design, mélyen a vezeték, finoman súrolja, használja a továbbfejlesztett változat, erős fertőtlenítő képességét. A design a fogat erős fertőtlenítő képesség, nem károsítja a máz, a wc, könnyen tisztítható, kényelmes, használható. A bázis elfogadja azt az elvet, a pull-rod, amely automatikusan bezárul, vegye fel a wc kefe, a bázis automatikusan megnyitja.Az ergonomikus wc kefe szakmailag tervezett, a fürdőszoba, ami a fürdőszobában több tiszta, modern. Falra szerelhető wc kefemodern, egyszerű, fekete-fehér klasszikus design, falra szerelt, vagy a padlón-álló.Helyet takarít meg, de nem veszi fel a helyet.Telepítése nem-jelölés kategória nem károsítja a falat. Ecset design, mélyen a vezeték, finoman súrolja, használja a továbbfejlesztett változat, erős fertőtlenítő képességét. A design a fogat erős fertőtlenítő képesség, nem károsítja a máz, a wc, könnyen tisztítható, kényelmes, használható. A bázis elfogadja azt az elvet, a pull-rod, amely automatikusan bezárul, vegye fel a wc kefe, a bázis automatikusan megnyitja.Egyszerű, de elegáns design működik, bármilyen fürdőszobában, ez egy must-volna kiegészítője a fürdőszoba takarítás.Név : Falra szerelt wc brush Material : PP + PSSpecification : 3.7 inches Quickly : 1. Kérjük, ellenőrizze a színét, méretét a vásárlás előtt. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a termékek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbségek, kérlek, bocsáss meg nekem. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete kézzel mért, a hiba 1-3 cm-es, kérem segítsen, köszönöm. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani ezt a problémát, amint lehetséges. Üdv megosztása visszajelzést, hogy az ön számára jobb termékek, szolgáltatások.

A javaslat jellemzői

3.3 inches * 4.9 inches * 17.7 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow it, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Vevők, ahogy választanak