1 Udvaron 3-Sor Kristály Strassz-Kárpitok Közel Lánc Varrás Kristály Strassz-Lánc Ékszerek Készítése Parti Dekoráció(Ezüst)
Megújítva

1 Udvaron 3-Sor Kristály Strassz-Kárpitok Közel Lánc Varrás Kristály Strassz-Lánc Ékszerek Készítése Parti Dekoráció(Ezüst)

HUF 563.40

Rendelhető

A termék kategóriák jelenleg által értékesített Eujgoov ipari, hardver, műszerek, kézműves gyűjtemény, hangszerek, baba-mamaMinden kategória alakul ki a termékeket igyekeztünk magunkat, a jobb minőségű, de szeretjük magunkat. - Készült, magas minőségű kristály üveg, gyémánt, sima vágás, magas átláthatósági.Elfogadja a folyamat galvanizáló által réz, nem könnyű a szórás. - Készült, magas minőségű kristály üveg, gyémánt, sima vágás, magas átláthatósági.Elfogadja a folyamat galvanizáló által réz, nem könnyű a szórás. - Szélessége : Kb. 1cm / 0,4; Hossza : Kb.Választható Szín : #1 Red, #2 Blue, #3 Golden, #4 Sliver. - Lehet használni, hogy DIY divat ékszer, vagy egy kis dekoráció a táska, vagy mások által yourself It, lehet vágni ollóval bármilyen formában, amire vágysz. - Egyszerű használat : a strassz minden kapcsolódik egy hálós rács, amely könnyen lehet vágni ollóval lehet vágni, hogy a hossza, amit akar, könnyű, kényelmes. - A lánc alkalmas a különböző helyzetekben, például díszítő lakodalom, esküvői fátyol, jelmez, ruha, torta díszítése, gyertyák, vázák, majd a telefon. - Készült, magas minőségű kristály üveg, gyémánt, sima vágás, magas átláthatósági.Elfogadja a folyamat galvanizáló által réz, nem könnyű a szórás. - Készült, magas minőségű kristály üveg, gyémánt, sima vágás, magas átláthatósági.Elfogadja a folyamat galvanizáló által réz, nem könnyű a szórás. - Szélessége : Kb. 1cm / 0,4; Hossza : Kb.Választható Szín : #1 Red, #2 Blue, #3 Golden, #4 Sliver. - Lehet használni, hogy DIY divat ékszer, vagy egy kis dekoráció a táska, vagy mások által yourself It, lehet vágni ollóval bármilyen formában, amire vágysz. - Egyszerű használat : a strassz minden kapcsolódik egy hálós rács, amely könnyen lehet vágni ollóval lehet vágni, hogy a hossza, amit akar, könnyű, kényelmes. - A lánc alkalmas a különböző helyzetekben, például díszítő lakodalom, esküvői fátyol, jelmez, ruha, torta díszítése, gyertyák, vázák, majd a telefon. Kiváló minőségű kristály üveg, gyémánt, sima vágás, magas átláthatósági. Elfogadja a folyamat galvanizáló által réz, nem könnyű a szórás.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak