Hála Folyóirat/Tervező, Kiadás 3 - Flora. Napi Elmélkedés Notebook. Napi Idézetek, Elmélkedés Naplók. Matrica Adatlap Tartalmazza.
Megújítva

Hála Folyóirat/Tervező, Kiadás 3 - Flora. Napi Elmélkedés Notebook. Napi Idézetek, Elmélkedés Naplók. Matrica Adatlap Tartalmazza.

HUF 790.20

Rendelhető

HAT HÓNAP keltezés nélküli : Ez a napi hála folyóirat funkciók 6 hónap keltezés nélküli, egyedi naponta hálát oldalak kéri, hogy inspirálja, az utazás, a mérlegelés és elfogadásMinden hónapban is tartalmaz tükrözi tervezés elterjedt.ELŐNYÖK A HÁLA : - E már bele egy hála a gyakorlat a mindennapi életben, vagy csak most kezdik el, a szokás kifejezni háláját is kapcsolódik, jobb alvás, jobb a fizikai, mind a mentális egészség, jobb, önbecsülés, illetve a megnövekedett közötti személyes kapcsolatok!Ez a hála a napló itt, hogy felhatalmazza pedig inspirálja, él a legjobban teljesítő élet lehetséges!.TÖKÉLETESEN HORDOZHATÓ : A Vékony Lap lakik neve, mérése 5.25", így elég kicsi, hogy elfér egy kis zsebbel, valamint szinte az összes táskákat, hátizsákokat.Ez a Napló a tökéletes útitárs, függetlenül attól, hogy ki veszi észre, hogy valami/ valaki vagy hálás, vagy szeretné, hogy legyen egy gyors megjegyzés, hogy valami akarsz emlékezni később, amikor a naplózást.VASTAG PAPÍR : Mérési 5.25", ne hagyd, hogy a kis méret bolond, te!Ez a tervező egyesíti a termelékenység, a hordozhatóság, de a tartósság az egyik!Matt laminálás borító készült 120# papír, vastag fedelet tartja a belső 80 lb.a belső oldalak biztonságos, annak érdekében, hogy minden írás, élmény, kényelmes, sima!.MATRICÁK & ZSEBÉBEN TARTALMAZZA : Díszítik, szín-kódot, majd szervezni a hónapban a mellékelt fém matrica lap, mely a 49 matricákat!A színes nyomatok biztos, hogy a pop le az oldal.Használja a maradék matricák a Erin Condren notebookok a hozzáadott szikra!A Petite Tervező is tartalmaz egy beépített zseb, nagy tárolására kisebb dokumentumokat.HAT HÓNAP keltezés nélküli : Ez a napi hála folyóirat funkciók 6 hónap keltezés nélküli, egyedi naponta hálát oldalak kéri, hogy inspirálja, az utazás, a mérlegelés és elfogadás.Minden hónapban is tartalmaz tükrözi tervezés elterjedt.ELŐNYÖK A HÁLA : - E már bele egy hála a gyakorlat a mindennapi életben, vagy csak most kezdik el, a szokás kifejezni háláját is kapcsolódik, jobb alvás, jobb a fizikai, mind a mentális egészség, jobb, önbecsülés, illetve a megnövekedett közötti személyes kapcsolatok!Ez a hála a napló itt, hogy felhatalmazza pedig inspirálja, él a legjobban teljesítő élet lehetséges!.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak