Festék Eltávolító, Gyanta Emery Nylon Sztriptíz Kerék Víz Szigetelés Kevesebb, Csiszolás Por Alumínium
Megújítva

Festék Eltávolító, Gyanta Emery Nylon Sztriptíz Kerék Víz Szigetelés Kevesebb, Csiszolás Por Alumínium

HUF 3.33

Rendelhető

Nem Rozsda : Gyanta, drótháló, homok vagy nem fémes anyagok, ellentétben drótkefével, hogy fájni fog az emberek, nem rozsdásodik, míg le nem esel, vagy cég, illetve tartósJó Teljesítményt : A vetkőzés kerék használ, nagy szilárdságú optikai háló, mint az alapanyag, illetve szervesen egyesíti a gyanta elasztomer a emery felhasználás folyamat, hogy maximalizálja az őrlési teljesítmény.Alacsony Zaj : A köszörülő hang, ez a Sztriptíz kerék kis por kicsi, hogy a felhasználók a kényelmes, megbízható munkavégzést.Alkalmazható a Különböző Formák : A szőtt anyag használt sztriptíz kerék erős plaszticitás, a víz ellenállását, olaj ellenállás puha, valamint alkalmas a csiszolás szervek a különböző formák.Széles körben Használják : a Sztriptíz kerekek használható rozsdamentes acél, lágyacél, alumínium, műanyag, beton, fa vagy kő felületek.Szolgáltatás : 1. Nem Rozsda : Gyanta, drótháló, homok vagy nem fémes anyagok, ellentétben drótkefével, hogy fájni fog az emberek, nem rozsdásodik, míg le nem esel, vagy cég, illetve tartós. Jó Teljesítményt : A vetkőzés kerék használ, nagy szilárdságú optikai háló, mint az alapanyag, illetve szervesen egyesíti a gyanta elasztomer a emery felhasználás folyamat, hogy maximalizálja az őrlési teljesítmény. Alacsony Zaj : A köszörülő hang, ez a Sztriptíz kerék kis por kicsi, hogy a felhasználók a kényelmes, megbízható munkavégzést. Alkalmazható a Különböző Formák : A szőtt anyag használt sztriptíz kerék erős plaszticitás, a víz ellenállását, olaj ellenállás puha, valamint alkalmas a csiszolás szervek a különböző formák. Széles körben Használják : a Sztriptíz kerekek használható rozsdamentes acél, lágyacél, alumínium, műanyag, beton, fa vagy kő felületek.Hogyan kell Használni : Ha telepítve, lehet used Specification : Elem Típus : Sztriptíz Wheel Material : Gyanta, Emery, Nylon Outer Átmérő : Kb.5 in Inner Átmérő : Kb.87 in Thickness : Kb.51 in Specifications : Kb.87 in Scope Alkalmazása : 1. Távolítsa el az általános bevonatot polírozott felület használható, rozsdamentes acél, lágyacél, alumínium, műanyag, beton, fa vagy kő felületek.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Stripping Wheel
Material:
Resin, Emery, Nylon
Outer Diameter:
Approx. 115mm / 4.5in
Inner Diameter:
Approx. 22mm / 0.87in
Thickness:
Approx. 13mm / 0.51in
Specifications:
Approx. 115 x 22mm / 4.5 x 0.87in
Scope of Application:
1. Remove general coating and polished surface, can be used on stainless steel, mild steel, aluminum, plastic, cement, wood and stone surfaces.:
2. Applicable to automobile manufacturing, repairing industry, construction industry, chemical light industry, shipbuilding, machinery manufacturing, furniture manufacturing, decoration and decoration industry, municipal engineering and self repairing industry.:
3. the welding joint (point), remove the corrosion, rust, paint, oxide.:
4. Remove paints, varnishes, seal, mixtures.:
5. Remove hard to grind areas.:
6. Quickly remove contamin from the surface.:
Package List:
1 x Stripping Wheel :

Vevők, ahogy választanak