Deluxe Markolat Strengthener Set | Fejleszteni Kezét, Karját a szorítóerőt a Peak Teljesítmény, a Sport. Tökéletes Berendezés Edzőtermek. BÓNUSZ:
Megújítva

Deluxe Markolat Strengthener Set | Fejleszteni Kezét, Karját a szorítóerőt a Peak Teljesítmény, a Sport. Tökéletes Berendezés Edzőtermek. BÓNUSZ:

HUF 6435.00

Rendelhető

[SZÍN-KÓDOLT] - Készlet 5 Szín-Kódolt Ellenállás Markolat Strengtheners [ELLENÁLLÁS SÚLYOK] - 100 kg Ezüst, Arany 150lbs, Piros 200lbs, Kék 250lbs, Fekete 300lbs. [Nagy teherbírású, ROZSDAMENTES ACÉL] - markolat springs készült, nagy teherbírású, rozsdamentes acél szerkezet. [TÁROLÓ TASAK] - 5x húzózsinórral tasakok, hogy megvédje minden markolat, ha nem használja.BÓNUSZ : 10x hab markolat ujjú (5 pár), a kényelem pedig, hogy megvédje a kezét, így több agresszív markolat erősítő edzés.Avolani van Markolat Strengthener a Készlet kísérő bármelyik edzőteremben, vagy edzés állomás.Ez a markolat kit megkönnyíti a hosszú távú markolat fejlesztési ideális a birkózók, a súlyemelőket, a hegymászók, a víz síelők, golfozók; baseball, tenisz, squash, valamint squash játékosok; valamint sok más sport amatőrök, valamint a szakemberek, hogy használja a kezét, alkar erejét.Szedd össze magad! - Megszerezzék a szélén minden versenysport által fejlődő kezem ereje, hogy gyakran figyelmen kívül sok edzésprogram.Egy sor progresszív markolat ellenállás, teljes kézi erőt, a program most már lehetséges.Jobb Kontroll - erős tartás azt jelenti, hogy jobb kéz erő, koordináció, kerekítés ki az edzés, valamint javult a teljesítmény versenyképes sport.Erősítse meg a Stressz - Tartsd a kezed szorítása által a munkaállomás egy másik markolat a kanapéról, de a stressz míg a fejlődő kéz erejét, a leginkább elhanyagolt szempont a fizikai állóképesség.Szerszámkészlet tartalma : 5 Szín Kódolt (a rezisztencia), fogásokat, 5x Hordok Nyakkendőt Tasakok, majd 10x-es Bónusz Hab Kezelni Ujjú Kattintson a "Kosárba" rend ma a tiéd!.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak