G2TUP Béka Hercegnő Smink Táska Hercegnő Kozmetikai Táska Jó Dolgok vannak Benne, hogy A Mese Smink Táska (Béka Hercegnő)
Megújítva

G2TUP Béka Hercegnő Smink Táska Hercegnő Kozmetikai Táska Jó Dolgok vannak Benne, hogy A Mese Smink Táska (Béka Hercegnő)

HUF 1249.20

Rendelhető

❤Hercegnő Béka film ihlette ajándék : Ha a legjobb minden nap jó dolgok vannak benne, hogy jön az utat ❤Ez a hercegnő fél szívességet cipzár táska lehet adni, mint egy ajándék, hogy a jó barátok, osztálytársak, családtagok, illetve bárki, aki szereti a Béka film kifejezni a megerősítés, a film, a szerelem, a karakterek a játék. ❤Hercegnő téma film rajongó táska tökéletes mindenki számára, aki szerelmes mese hercegnő. ❤MÉRET : A mesékben Ajándékokat cipzár tok kb. 23*17cm, amely rengeteg hely tárolni a sok kozmetikai; ami megakadályozhatja, hogy az apró elemek esik ki, összecsukható, hordozható, könnyű, könnyen hordozható magával, bárhová is megy. ❤ANYAG : Hercegnő ajándék táskák-kétoldalas nyomtatott, kiváló minőségű bevonat ;a cipzár, ezek a hordozható kozmetikai táskák lehet alkalmazni, több célra, ahogy tetszik, de lehet a hely a táskában, hogy tárolja a rúzst, szemfestéket, kozmetikai ecset, szemüveg, stb., amely viszi nagyobb kényelem érdekében.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak