GoodBZ Zuhany Ülőke,Zuhanyzó Szék az Idősek,Fürdő Sarokban Zuhanyzó Szék Ülés Zuhany Padon,Zuhanyzó Szék,Fürdőszoba Szervező
Megújítva

GoodBZ Zuhany Ülőke,Zuhanyzó Szék az Idősek,Fürdő Sarokban Zuhanyzó Szék Ülés Zuhany Padon,Zuhanyzó Szék,Fürdőszoba Szervező

HUF 23849.10

Rendelhető

[Sarokban Alakú Design] : A Sarokban Zuhany Széklet Lehet Helyezni a Sarokban A Zuhany alatt, vagy Bármely, a Szoba Sarkában,az Is Lehet Használni, Mint egy Kis Sarki Asztalnál,Nagy Tároló, vagy Dekoráció [Masszív, Stabil] : A Zuhany Széklet Készült Tömör Bambusz Anyag Vízálló Tulajdonsága,4 Csúszásmentes Gumi Lábak alatt Lábait az Extra Stabilitás.Támogatni Fogja fel, hogy 330 Kg. [2-Tier Zuhany Padon] : Zuhany Pad, 2-Tier Tároló Polc,Lehet Különböző A Fürdő Dolgokat.A Széles Helyet Biztosít Rengeteg hely van Fürdésre vagy Borotválkozás közben Lábát.A Zuhanyzó Szék Könnyű összerakni,hogy Ez Lehet Telepíteni Kevesebb, Mint 15 Perc. [Gyönyörű Kivitelezés] : A Sarokban Zuhany Pad Készült 100% Természet Bambusz,Ami Masszív Meg.A Zuhany Széklet Van Sima Felületen, Anélkül, Hogy Sorja.Hordozható Zuhany Pad Tökéletes Méret a Kicsi zuhanyfülke.Miért Minket Válasszon : Mert a Zuhanyzó Szék Ideális az Idősek,a Nyugdíjasok,a Felnőttek,a Fogyatékkal élő,a Terhes Nők, vagy Azok, Akik nehezen Hajlítás,Nyújtás,Ízületi gyulladás,a Legfrissebb Térd vagy Csípő Műtét,Vagy Rehabilitációja.Ez Segít Csökkenteni a Stresszt, a Nyugtalanságot, Ami abból fakad a Félelem Csökken, Miközben a Kádban vagy a Zuhany alatt. [Sarokban Alakú Design] : A Sarokban Zuhany Széklet Lehet Helyezni a Sarokban A Zuhany alatt, vagy Bármely, a Szoba Sarkában,az Is Lehet Használni, Mint egy Kis Sarki Asztalnál,Nagy Tároló, vagy Dekoráció. [Masszív, Stabil] : A Zuhany Széklet Készült Tömör Bambusz Anyag Vízálló Tulajdonsága,4 Csúszásmentes Gumi Lábak alatt Lábait az Extra Stabilitás.Támogatni Fogja fel, hogy 330 Kg. [2-Tier Zuhany Padon] : Zuhany Pad, 2-Tier Tároló Polc,Lehet Különböző A Fürdő Dolgokat.A Széles Helyet Biztosít Rengeteg hely van Fürdésre vagy Borotválkozás közben Lábát.A Zuhanyzó Szék Könnyű összerakni,hogy Ez Lehet Telepíteni Kevesebb, Mint 15 Perc. [Gyönyörű Kivitelezés] : A Sarokban Zuhany Pad Készült 100% Természet Bambusz,Ami Masszív Meg.A Zuhany Széklet Van Sima Felületen, Anélkül, Hogy Sorja.Hordozható Zuhany Pad Tökéletes Méret a Kicsi zuhanyfülke.

A javaslat jellemzői

Color:
As the Picture Shows
Material:
Bamboo
Product Dimensions:
14''X14''X16.5''(Lxwxh)
Item Weight:
6 Lbs
Load Bearing:
330Lbs
Why You Choose Our Bamboo Shower Shelf:
Bamboo Shower Bench Seat Equipped with Non-Slip Rubber Mats to Keepthe Bathroom Shelf Stable.:
Natural Bamboo Wood Shower Bench Stool Material is More Environmentally Friendly And.:
Bath Chair Seat Corner Shower Stool Two-Layer Storage Partitions Can Fully Accommodate Your Toiletries.:
We Will Ship in the Next 24-36 Hours,The Delivery Time is 15-25 Days.The Specified Return Time is an Interval of 30 Days.:
Thank You Very Much for Visiting Our Shop,Please Check at the Time of Purchase to Make Sure That the Product is What You Want:
Askdmaklsd44545Dasdlkfskdf:
Customer Feedback on Our Products:
Great Stool for the Price.Terrible Suction Handle for Any Price!:
Grea :

Vevők, ahogy választanak