Andiker Íj Készítő Szalag, Fából készült Íj Készítése Eszköz Létrehozása Koszorú, Ajándék, Íjak, Haj Íjak, Dekoráció, Csokor (1-es Típus)
Megújítva

Andiker Íj Készítő Szalag, Fából készült Íj Készítése Eszköz Létrehozása Koszorú, Ajándék, Íjak, Haj Íjak, Dekoráció, Csokor (1-es Típus)

HUF 2.67

Rendelhető

【Tökéletes Íj Készítő】- Árukapcsolás íjak még sosem volt ilyen egyszerű!Az íj készítője segít, hogy egy tökéletes íj, nincs időHagyd, hogy íjak már nem fáj a fejed!Még egy kezdő könnyen tudja használni. 【Állítható Készlet Típusú Íjak】- a méret 6.6 hüvelyk alap, valamint a 6 hüvelyk állítható csapok a különböző íj méretben, az íj készítő eszköz alkalmazható minden típusú, több szál szalaggal, hogy a mindenféle íjak, mint ajándék íjak, swags, kézműves, koszorúk, haj íjak, party kellék, csokor, stb. 【Egy Tökéletes】A fa lyukak, tiplik tökéletesen felszerelt.Tudnak beilleszteni, illetve húzta ki könnyedén.Ez az, ami lehetővé teszi, hogy tartsa a fa bot stabil is, miközben az íj, így befejezni az íj kényelmesen. 【Magas minőségű Anyag】- A fából készült szalag íj készítő készült természetes igazi keményfa, amely egy természetes illat.Az eszköz tökéletesen kialakított, valamint kiváló felhasználói élmény.A csomag teljesen tartalmaz 1db fa alap(9 lyuk), 3pcs tipli rudak, valamint 1db a bemutató. 【, Hogy bármikor】- Az íj készítője súlya kevesebb, mint 100g, valamint kevesebb, mint 7cm hosszú, így könnyen hordozható, készen áll, hogy megfeleljen az íj, így szüksége van, bármikor.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak