Kevert Gyanta Varrás Gomb 110 DB, Kerek a Tömeges Gombok DIY, Varrás, Kézművesség,Kabátok,Öltönyök, 5 Szín 3 Méret(15mm,20mm,25mm)
Megújítva

Kevert Gyanta Varrás Gomb 110 DB, Kerek a Tömeges Gombok DIY, Varrás, Kézművesség,Kabátok,Öltönyök, 5 Szín 3 Méret(15mm,20mm,25mm)

HUF 2.00

Rendelhető

【Csomag Tartalmazza】 110 DB tartós műgyanta gombok, 5 szín, három méretben 08 inch(20mm), valamint 1inch(25mm).Kérjük, tekintse meg a képet az adott mennyiség. 【Jön a Doboz】 A tároló doboz tudja védeni a gombok a kárt is lehet szervezni store gombot. 【Megbízható Minőségű】 Készült környezetbarát gyanta, megvastagodott anyag biztosítja a tartósságot.A varrás gomb nem fakulnak, vagy deformálódik a mosógép. 【Széles körű Alkalmazását】Tökéletes DIY szabó, varrás, kézművesség, kabátok, ruhák, blézerek, gyűjtemények, kötés, boutique tartozékok.Az is csodálatos, mint egy ajándék a család és a barátok. 【Megjegyzés】 Kis tételek, nem alkalmas a gyermek 3 éves. 【Csomag Tartalmazza】 110 DB tartós műgyanta gombok, 5 szín, három méretben 0.8 inch(20mm), valamint 1inch(25mm).Kérjük, tekintse meg a képet az adott mennyiség. 【Jön a Doboz】 A tároló doboz tudja védeni a gombok a kárt is lehet szervezni store gombot. 【Megbízható Minőségű】 Készült környezetbarát gyanta, megvastagodott anyag biztosítja a tartósságot.A varrás gomb nem fakulnak, vagy deformálódik a mosógép. 【Széles körű Alkalmazását】Tökéletes DIY szabó, varrás, kézművesség, kabátok, ruhák, blézerek, gyűjtemények, kötés, boutique tartozékok.Az is csodálatos, mint egy ajándék a család és a barátok. 【Megjegyzés】 Kis tételek, nem alkalmas a gyermek 3 éves.Kevert Gyanta Varrás Gomb 110 DB, Kerek a Tömeges Gombok DIY, Varrás, Kézművesség,Kabátok,Öltönyök, 5 Szín 3 Méret(15mm,20mm,25mm) SHUNLI.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak