Kutya Jelmez K9 Macska Ruházat Ingek a Cosplay,Lélegző Pet Pólók,Nyári Ruha Mellénye Kutyák Kiskutya Fiú Lány (XS, Fekete)
Megújítva

Kutya Jelmez K9 Macska Ruházat Ingek a Cosplay,Lélegző Pet Pólók,Nyári Ruha Mellénye Kutyák Kiskutya Fiú Lány (XS, Fekete)

HUF 2.67

Rendelhető

【Kutya Pólók Mérete XS】Mellkas kerülete 30cm/118", nyak kerülete 23cm/9", háta hossz 21cm/8.Kérjük, az intézkedés a kutya méret figyelmesen olvassa el a mérettáblázat megrendelés előtt.ha a kisállat két méret van, javasoljuk, hogy válassza ki a nagyobb méret. 【Alkalmas Kisebb Háziállatok】Ez a kutya ruházati alkalmas kis méretű kutyák/macskák, mint a Chihuahua, uszkár, kiskutya, bulldog, yorkie hiromi,schnauzer , bago, corgi, bichon, stb. 【Kényelmes Szövet】Készült 100% pamut anyag, amely puha, légáteresztő, hoz nagy vigasz, hogy a háziállatok, amikor rajta, különösen alkalmas nyári viselet. 【Kutya Jelmez Stílus】K9 nyomtatás hátulján a kutya pólót, ami nagyon jóképű, vonzó, tökéletes a szőrös barátja. 【Alkalom 】Ez a kutya ruhák tökéletes a mindennapi viselet, ünnepek, fotók.Ezt a vicces pet mellény Halloween,, hadd háziállatok védelme a gyönyörű otthon. 【Kutya Pólók Mérete XS】Mellkas kerülete 30cm/11.8", nyak kerülete 23cm/9", háta hossz 21cm/8.Kérjük, az intézkedés a kutya méret figyelmesen olvassa el a mérettáblázat megrendelés előtt.ha a kisállat két méret van, javasoljuk, hogy válassza ki a nagyobb méret. 【Alkalmas Kisebb Háziállatok】Ez a kutya ruházati alkalmas kis méretű kutyák/macskák, mint a Chihuahua, uszkár, kiskutya, bulldog, yorkie hiromi,schnauzer , bago, corgi, bichon, stb. 【Kényelmes Szövet】Készült 100% pamut anyag, amely puha, légáteresztő, hoz nagy vigasz, hogy a háziállatok, amikor rajta, különösen alkalmas nyári viselet. 【Kutya Jelmez Stílus】K9 nyomtatás hátulján a kutya pólót, ami nagyon jóképű, vonzó, tökéletes a szőrös barátja. 【Alkalom 】Ez a kutya ruhák tökéletes a mindennapi viselet, ünnepek, fotók.Ezt a vicces pet mellény Halloween,, hadd háziállatok védelme a gyönyörű otthon.Kényelmes, divatos, pet-shirt, hogy a kutyák sokkal vonzóbb, valamint bizonyos mértékben megvéd őket.Műszaki adatok : Méret : Alkalmas a kis kutyák/macskák Xs : Mellkas Kerülete : 30cm/11.8", Nyak Kerülete : 23cm/9.0", Háta Hossz : 21 cm/8.3" S : Mellkas Kerülete : 34cm/13.4", Nyak Kerülete : 25cm/8.8", Háta Hossz : 25cm/9.8" M : Mellkas Kerülete : 40cm/15.

A javaslat jellemzői

  :

Vevők, ahogy választanak