WAHZAUS Bambusz függesztett Lámpák, Kék Természetes Lógó Lámpa, Állítható Rattan Medál Lámpák, Konyha Sziget Étkező, Nappali, Hálószoba.
Megújítva

WAHZAUS Bambusz függesztett Lámpák, Kék Természetes Lógó Lámpa, Állítható Rattan Medál Lámpák, Konyha Sziget Étkező, Nappali, Hálószoba.

HUF 1007.10

Rendelhető

✔️【Parasztház függesztett Lámpák】 : Ez a kézzel szőtt bambusz Lámpa retro geometriai tervezés, szőtt a mester kézművesek, 10 éves tapasztalat, alkalmas a különböző stílusok, mint parasztház, modern, rusztikus, ipari, stb ✔️【Állítható Magasság】 : Mind telepítés kiegészítők szerepelnek a medál világítótestek csomag.Amikor telepíti a világítótestet, a hossza könnyen állítható a gyógyszert a műanyag csavar a mennyezet alatt tapadókorong egy csavarhúzóval. ✔️【Széles körű Alkalmazását】 : Ez szőtt medál világítás nagyon alkalmas a különböző használati módok alkalmazásával, beleértve étkező, nappali, konyha-sziget, hálószoba, kávézó. ✔️【Izzó Követelmények】 : egy E26 aljzatok kompatibilisek a különböző izzókat is beleértve, izzó, LED, kompakt fénycsövek, illetve halogén izzók (max 60 W, Izzó NEM Tartozék). ✔️Kínálunk 1 év gondtalan garancia 30 napos minőségi pénzvisszafizetési.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. ✔️【Parasztház függesztett Lámpák】 : Ez a kézzel szőtt bambusz Lámpa retro geometriai tervezés, szőtt a mester kézművesek, 10 éves tapasztalat, alkalmas a különböző stílusok, mint parasztház, modern, rusztikus, ipari, stb. ✔️【Állítható Magasság】 : Mind telepítés kiegészítők szerepelnek a medál világítótestek csomag.Amikor telepíti a világítótestet, a hossza könnyen állítható a gyógyszert a műanyag csavar a mennyezet alatt tapadókorong egy csavarhúzóval. ✔️【Széles körű Alkalmazását】 : Ez szőtt medál világítás nagyon alkalmas a különböző használati módok alkalmazásával, beleértve étkező, nappali, konyha-sziget, hálószoba, kávézó. ✔️【Izzó Követelmények】 : egy E26 aljzatok kompatibilisek a különböző izzókat is beleértve, izzó, LED, kompakt fénycsövek, illetve halogén izzók (max 60 W, Izzó NEM Tartozék). ✔️Kínálunk 1 év gondtalan garancia 30 napos minőségi pénzvisszafizetési.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Kézzel Szőtt Bambusz Medál Fény világítás a Mediterrán, modern stílusú kiegészítik a beltéri, mind kültéri dekoráció.Ez a rusztikus medál fény nyújt egy kis fényességet, hogy a haza.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak