BMFHJEQ A9-es Mini WiFi Kamera 1080P éjjellátó, Kamera Beltéri Kültéri Videó Felvevő ,DV Kamera Otthoni Biztonsági (Fehér)
Megújítva

BMFHJEQ A9-es Mini WiFi Kamera 1080P éjjellátó, Kamera Beltéri Kültéri Videó Felvevő ,DV Kamera Otthoni Biztonsági (Fehér)

HUF 6219.00

Rendelhető

?【Egyedi Design】A kompakt méret, valamint kiemelkedő lencse kialakítás, a tökéletes kamera lehetővé teszi, hogy könnyen, diszkréten rögzítés minden felvételt az otthoni, irodai, vagy kocsit ?【HD 1080 P, Intelligens éjjellátó】A mini kamera van felszerelve szakmai optikai üveg lencse.Világos, tiszta képet, lenyűgöző HD videó minőség, hagytam, hogy tisztább képet részleteket.1080 P HD Kamera nem ad világos képet még éjszaka is. ?【Támogató Mobil Telefon Távirányító Megtekintése】az élő közvetítés a videók segítségével egy mini vezeték nélküli HD kamera segítségével az okostelefon vagy tablet app remote viewing, ha távol van otthonról. ?【Többfunkciós Vezeték nélküli Kamera】A fényképezőgép kompakt, mind a gyakorlati funkciókat kell egy Wifi mini kamera : 150° széles szög, beépített mágnes, 1080 P valós idejű HD képet, mozgásérzékelős nyomja éber, nem fény infravörös éjjellátó, tölthető, míg a Munka. ?【Kényelmes, Praktikus】 . Ez a mini kamera csak 2,4 GHZ-es, meg lehet nézni a videókat a telefon vagy tablet app, ha távol van az otthontól távoli megtekintését.Vigyázz a házban, az irodában, vagy otthon 24 Óra. ?【Egyedi Design】A kompakt méret, valamint kiemelkedő lencse kialakítás, a tökéletes kamera lehetővé teszi, hogy könnyen, diszkréten rögzítés minden felvételt az otthoni, irodai, vagy kocsit. ?【HD 1080 P, Intelligens éjjellátó】A mini kamera van felszerelve szakmai optikai üveg lencse.Világos, tiszta képet, lenyűgöző HD videó minőség, hagytam, hogy tisztább képet részleteket.1080 P HD Kamera nem ad világos képet még éjszaka is. ?【Támogató Mobil Telefon Távirányító Megtekintése】az élő közvetítés a videók segítségével egy mini vezeték nélküli HD kamera segítségével az okostelefon vagy tablet app remote viewing, ha távol van otthonról. ?【Többfunkciós Vezeték nélküli Kamera】A fényképezőgép kompakt, mind a gyakorlati funkciókat kell egy Wifi mini kamera : 150° széles szög, beépített mágnes, 1080 P valós idejű HD képet, mozgásérzékelős nyomja éber, nem fény infravörös éjjellátó, tölthető, míg a Munka. ?【Kényelmes, Praktikus】 . Ez a mini kamera csak 2,4 GHZ-es, meg lehet nézni a videókat a telefon vagy tablet app, ha távol van az otthontól távoli megtekintését.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak