LODLY Kuka, Mini Asztali Multifunkcionális Kuka Haza Kocsi Tároló Vödör Tartozékok Fedő Szemetes, Stílus Nappali Hivatal (Szín : Rózsaszín)
Megújítva

LODLY Kuka, Mini Asztali Multifunkcionális Kuka Haza Kocsi Tároló Vödör Tartozékok Fedő Szemetes, Stílus Nappali Hivatal (Szín : Rózsaszín)

HUF 6732.00

Rendelhető

✘Kényelmes kukába, mert nem kell aggódnia, hogy kinyitja a fedelet, még akkor is, amikor tele van a keze ❥Tartja távol a mocskot, szemetet, az átgondolt tervezés lehetővé teszi az embereket, hogy maradjanak távol a gond a csomagolás szemét. ❥, Amikor a családot, barátokat látogatni, nem lesz kínos a szemét kitéve.Ez is egy gyönyörű, tökéletes ajándék. ❥Ha meg kell változtatni a szemeteszsákot, csak meg kell nyitni a kuka fedelét, majd emelje fel a zsákot a kötelet, hogy a csomagolás a szemetet közvetlenül ne érjen a szélén a szemeteszsákot. ✘ Nincs extra nyomás, lehet telepíteni szépen pazarlás nélkül helyet a falon, sarkokban, vagy annak közelében bútorok. ✘Kényelmes kukába, mert nem kell aggódnia, hogy kinyitja a fedelet, még akkor is, amikor tele van a keze. ❥Tartja távol a mocskot, szemetet, az átgondolt tervezés lehetővé teszi az embereket, hogy maradjanak távol a gond a csomagolás szemét. ❥, Amikor a családot, barátokat látogatni, nem lesz kínos a szemét kitéve.Ez is egy gyönyörű, tökéletes ajándék. ❥Ha meg kell változtatni a szemeteszsákot, csak meg kell nyitni a kuka fedelét, majd emelje fel a zsákot a kötelet, hogy a csomagolás a szemetet közvetlenül ne érjen a szélén a szemeteszsákot. ✘ Nincs extra nyomás, lehet telepíteni szépen pazarlás nélkül helyet a falon, sarkokban, vagy annak közelében bútorok.Nyitó closingpush typematerial PPshapebarrelscenes, hogy usedhome Function Desktop kuka Héja vödör.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak