2Packs Hajkibontó Ecset Detangler Ecset, Száraz, vagy Nedves hajra, Hajkibontó Fésű Afro-Amerikai Haj 3A-4C Hullámos, Göndör (Rózsaszín & Zöld)
Megújítva

2Packs Hajkibontó Ecset Detangler Ecset, Száraz, vagy Nedves hajra, Hajkibontó Fésű Afro-Amerikai Haj 3A-4C Hullámos, Göndör (Rózsaszín & Zöld)

HUF 2.33

Rendelhető

【Csomag tartalma】 : 2 Db Hajkibontó Ecset, Hossza 21 【VÉDELME HAJ CSÖKKENTI a hajhullást】 : ez A göndör haj hajkibontó kefék, akkor úgy érzi, kevesebb fájdalom, a fejbőr, Ha kusza haj.Ez a göndör haj ecset is elősegíti a vérkeringést minimalizálja a hajhullás, töredezett. 【Használat】 : Ez a göndör haj kefével lehet alkalmazni mind a nedves, mind a száraz haj.Zuhany a haj kondicionáló alkalmazni, vagy olaj a száraz hajat vágja le a hajkibontó idő jobb eredményt.Beállíthatja, hogy a távolság a kefe tartóval.Ergonomikus kialakítású, csúszásmentes, kényelmes gumi markolattal ad maximális kontroll a simítás a gubanc ki. 【INTIM DESIGN】 : Könnyen detangle, hajad kusza,alkalmas a haj texturált 3a-4c perverz hullámos, göndör, nedves, száraz, vastag vagy gubancos haját. 【Jó eszköz】 : nem számít, ha a haja hosszú, vagy rövid, göndör vagy egyenes, vastag vagy jó, ezt az ecsetet fog futni minden haj típus eltávolítása gubanc, miközben a haj puha.Remekül működik a nedves vagy száraz hajra a tökéletes férfiak, nők, gyerekek. 【Csomag tartalma】 : 2 Db Hajkibontó Ecset, Hossza 21. 【VÉDELME HAJ CSÖKKENTI a hajhullást】 : ez A göndör haj hajkibontó kefék, akkor úgy érzi, kevesebb fájdalom, a fejbőr, Ha kusza haj.Ez a göndör haj ecset is elősegíti a vérkeringést minimalizálja a hajhullás, töredezett. 【Használat】 : Ez a göndör haj kefével lehet alkalmazni mind a nedves, mind a száraz haj.Zuhany a haj kondicionáló alkalmazni, vagy olaj a száraz hajat vágja le a hajkibontó idő jobb eredményt.Beállíthatja, hogy a távolság a kefe tartóval.Ergonomikus kialakítású, csúszásmentes, kényelmes gumi markolattal ad maximális kontroll a simítás a gubanc ki. 【INTIM DESIGN】 : Könnyen detangle, hajad kusza,alkalmas a haj texturált 3a-4c perverz hullámos, göndör, nedves, száraz, vastag vagy gubancos haját. 【Jó eszköz】 : nem számít, ha a haja hosszú, vagy rövid, göndör vagy egyenes, vastag vagy jó, ezt az ecsetet fog futni minden haj típus eltávolítása gubanc, miközben a haj puha.Remekül működik a nedves vagy száraz hajra a tökéletes férfiak, nők, gyerekek. 2 Packs Hajkibontó Ecset Detangler Ecset, Száraz, vagy Nedves hajra, Hajkibontó Fésű Afro-Amerikai Haj 3 A-4 C Hullámos Perverz Hullámos/Colly/Nedves/Száraz/Vastag/Hosszú/Göndör.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak