REMTUNE 10AN Férfi Tuskó - ENYHE ACÉL Hegesztési Bung Illik, Biztonságos & Megbízható Kapcsolatok - 10AN Felszerelése Hegesztést Bung - (2 Db)
Megújítva

REMTUNE 10AN Férfi Tuskó - ENYHE ACÉL Hegesztési Bung Illik, Biztonságos & Megbízható Kapcsolatok - 10AN Felszerelése Hegesztést Bung - (2 Db)

HUF 1.00

Rendelhető

✔️ Erős Férfi Tuskó : Gyenge kapcsolatok a folyadék rendszerek okozhat szivárgást, üzemzavarok, valamint a soron költséges kártREMTUNE 10 AN férfi tuskó szerelvények a fix, köszönhetően a tartós építése enyhe acél, amely ellenáll a szélsőséges körülmények között a teljesítmény csökkenése nélkül. ✔️ Sokoldalú Tervezés : Ez enyhe acél hegesztési bung a végső választás minden gyártási projektek.A 10 AN sapka méret, mind a férfi szál design ezek a szerelvények, hogy kompatibilis a különböző folyadék vezetékek, - csatlakozók, így a sokoldalúság, hogy szükség van-e a gyártás projektet. ✔️ Egyedi Gyártás : saját gyártás boltban csak eladni termékeket, hogy használja a saját projektek!A lágyacél dugót fogja a munkát pontosan, megbízhatóan.Ők hegesztési szuper, könnyen, gyere ki tiszta minden alkalommal!. ✔️ Megbízható Hegesztés : Tégla/szabotázs bizonyíték kapcsolatok abszolút kell minden egyes folyadék-kezelő rendszer.A minőségi enyhe acél bung kínál egy szilárd alapot, a folyadék vonalak, valamint a hegesztési-a tervez adni egy megbízható megoldás, amely egy erős kapcsolat, amely képes kezelni a nyomás, a stressz. ✔️ 2 Csomag Férfi Bungs : Az enyhe acél hegesztett jön egy 2-pack az ön kényelme érdekében biztosítja, hogy mindig két bungs a kezét a projektek, amelyek két szerelvények.Mindegy, hogy profi vagy egy DIY-rajongó, a szerelvények, felhasználóbarát kialakítás megkönnyíti az ön számára, hogy hegeszteni/telepíteni. ✔️ Bungs érkezik olajozott, hogy megakadályozzák a rozsdás!Kérjük, tisztítsa meg őket hegesztés előtt!. ✔️ Erős Férfi Tuskó : Gyenge kapcsolatok a folyadék rendszerek okozhat szivárgást, üzemzavarok, valamint a soron költséges kárt.REMTUNE 10 AN férfi tuskó szerelvények a fix, köszönhetően a tartós építése enyhe acél, amely ellenáll a szélsőséges körülmények között a teljesítmény csökkenése nélkül. ✔️ Sokoldalú Tervezés : Ez enyhe acél hegesztési bung a végső választás minden gyártási projektek.A 10 AN sapka méret, mind a férfi szál design ezek a szerelvények, hogy kompatibilis a különböző folyadék vezetékek, - csatlakozók, így a sokoldalúság, hogy szükség van-e a gyártás projektet.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak