Xucus Faipari Köszörűgép Fa Köszörűkorong Sarokcsiszoló Lemez Fafaragás Lemez Csiszolás Csiszoló Szerszám 05 - (Szín: Kúp)
Megújítva

Xucus Faipari Köszörűgép Fa Köszörűkorong Sarokcsiszoló Lemez Fafaragás Lemez Csiszolás Csiszoló Szerszám 05 - (Szín: Kúp)

HUF 0.33

Rendelhető

Szín : KúpA csomag Tartalmazza : 1 x Szög csiszolókorong (sarokcsiszoló nem tartozék) megjegyzés : 1. Kézi mérés, kérem, engedje meg, 1 ~ 3mm hiba,köszönöm. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Garantáljuk a stílus ugyanaz, mint a képen látható módon.admin Account Id=237082575. - Alkalmas sarokcsiszoló, valamint könnyű működtetni. - Alkalmas a gyors eltávolítása, valamint alakításában, különösen a domború, homorú, területeken. - Biztosítja a gyors anyag eltávolítás, megmentettem az időt, erőfeszítést, alkalmas íves munka.Jellemzők : - Alkalmas sarokcsiszoló, valamint könnyű működtetni.- Alkalmas a gyors eltávolítása, valamint alakításában, különösen a domború, homorú, területeken.- Biztosítja a gyors anyag eltávolítás, megmentettem az időt, erőfeszítést, alkalmas íves munka.- Csak akkor kell használni, a nem-nemesfém, vagy nem fémes anyagok, alkalmas fa, illetve egyéb anyagok.- Áll a több száz rendkívül éles fogai, hogy gyorsan eltávolítani raktáron pedig túléli a több száz smirgli párna.Műszaki adatok : Anyaga : Magas széntartalmú steel Package a következőket tartalmazza : 1 x Szög csiszolókorong (sarokcsiszoló nem tartozék)megjegyzés : 1. Kézi mérés, kérem, engedje meg, 1 ~ 3mm hiba,köszönöm. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Garantáljuk a stílus ugyanaz, mint a képen látható módon.admin Account Id=237082575.Elem sajátosságok : Diy ellátás : Plumbing Is szabott : No Model száma : Fafaragás Tools Type : Csiszoló Korong.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak