IOLMNG 1db Műanyag Vödör Láb kádfürdő Vödör Mosdó Lábbal mosdó Mosoda Vödör Hordozható Víz Tartály Fürdőszoba Tartozék (Szín : Piros)
Megújítva

IOLMNG 1db Műanyag Vödör Láb kádfürdő Vödör Mosdó Lábbal mosdó Mosoda Vödör Hordozható Víz Tartály Fürdőszoba Tartozék (Szín : Piros)

HUF 2133.00

Rendelhető

1 Készült kiváló minőségű műanyag, tartós. A magas hordó lehet áztassa a lábát, bokáig. Emelt az alján, hogy jobb áztassuk a talp. Alkalmas lakások, szállodák, hot springs, valamint egyéb helyeken. Nem foglal sok helyet. Készült kiváló minőségű műanyag, tartós. A magas hordó lehet áztassa a lábát, bokáig. Emelt az alján, hogy jobb áztassuk a talp. Alkalmas lakások, szállodák, hot springs, valamint egyéb helyeken. Nem foglal sok helyet. Készült kiváló minőségű műanyag, tartós. A magas hordó lehet áztassa a lábát, bokáig. Emelt az alján, hogy jobb áztassuk a sole4. Alkalmas lakások, szállodák, hot springs, valamint egyéb helyeken. Nem foglal sok space Material : PPSize : 42 * 24 * 30cm Weight : 510 grams Color : kék/piros/sárga/green Package tartalma : 1*bucket If nem vagy elégedett a termékkel, akkor menj a boltba, hogy nézze meg a többi hasonló termékek; ha bármilyen kérdése van erről a termékről, akkor küldjön egy e-mailt nekünk, mi fog válaszolni 24 órán belül, köszönöm!Eloszlatni nedvesség, valamint eloszlatni hideg, meleg bőr, test.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak