Lovag & Wilson Szín-Szabadság Krém Haj Fehérítőt. Ammónia-Mentes Formula, Felvonók akár 8 Árnyalattal. Védi & Javítás, Míg A Villám.
Megújítva

Lovag & Wilson Szín-Szabadság Krém Haj Fehérítőt. Ammónia-Mentes Formula, Felvonók akár 8 Árnyalattal. Védi & Javítás, Míg A Villám.

HUF 809.10

Rendelhető

AMMÓNIA-MENTES : Szigorúan ammónia-mentes haj fehérítő krémet használ, jelentősen enyhébb-peroxid, mint a többi kifehérítiTELJES KÉSZLET, ellentétben a más otthoni fehérítés készletek Szín-Szabadság Fehérítő Krém jön, mindent meg kell, hogy elérje a tökéletes eredmény otthon, beleértve egy árnyalat tál, ecset.KRÉM FORMULA : Egyedi por-ingyenes haj fehérítő krém nyújt kiváló, még a szőke eredményeket.Soha ne használjon por a haj bleach újra.FELVONÓK AKÁR 8 ÁRNYALATTAL : - Szulfát-mentes bleach hajfesték formula célja, hogy könnyítsen a színe akár 8 árnyalatnyi biztonságosan a világító szőke eredményeket.TÁPLÁLJA a HAJ & FEJBŐR : a Kukorica fehérje egyedi javítása, védelme, továbbá erősítik a hajat, miközben a feltöltő nedvesség során a villám folyamat.Védi a ruhát, vedd fel a kesztyűt, majd kezdjük el összekeverni a tejszínt, majd a fejlesztő a legnagyobb tál biztosított.Győződjön meg róla, hogy egyenletesen oszlik el a mellékelt árnyalat ecset.Hagyja 40 60 perc max.Teljes utasítás a csomagban.Öblítse le mélyen, amíg a víz ki nem tisztul.Végre alkalmazni kondicionáló hagyni a 3 percig.Maximális megvilágítás nélkül a sérült ér véget, szárazság, vagy a sárga árnyalatai.Szín-a Szabadság Nagy Lift Krém Haj Bleach növeli a haj fénye rávilágít, amely lehetővé teszi, hogy a haj akár 8 szint könnyebb.Egyedi Por-ingyenes Haj Fehérítő Krém Kiváló Szőke Eredmények!.Ideális első-idő haja villám, balayage, kiemeli, recolouring balayage, haj, alakformálás, recolouring kiemeli, vagy újulat villám.A kárt ellenőrzési technológia, ammónia, valamint a szulfátok-ingyenes hozzávalót, méhviasz, illetve a kukorica fehérje nourishments, Szín-Szabadság Fehérítő Krém segít elérni a végső szőke nézd, egy puha, fényes eredmény.Egyedi otthon teljes haj fehérítés készlet!.Mindent el kell menni, szőke otthon.Nem kell vásárolni külön fejlesztők vagy a tartozékokat, mint ezek mind tartalmazza.Az otthon haj fehérítés készlet tartalmaz egy Árnyalat Tál & Ecset, Fejlesztő, Fehérítő Krém, Pár Kesztyűt, Utasítások, Kiemelve Kap, Kondicionáló Kezelés Utasításokat.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak