Mesterséges Korall Dísz Szalag Korall Növény Dísz Izzó Hatás Szilikon Mesterséges Dekoráció akvárium, Akvárium Táj(Fehér)
Megújítva

Mesterséges Korall Dísz Szalag Korall Növény Dísz Izzó Hatás Szilikon Mesterséges Dekoráció akvárium, Akvárium Táj(Fehér)

HUF 2.00

Rendelhető

【ÉLETHŰ KORALL DÍSZ】Mesterséges akvárium dekorációCsak egy élethű korall dísz tökéletes használható, ha díszíteni az akvárium. 【PRÉMIUM ANYAG】Ez akvárium dísz készült kiváló minőségű műanyag, ami teljesen biztonságos, a friss vizet, vagy sós vízben, majd a szín nem halványul el. 【KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ】Ez a korall dísz van kötve egy vékony, láthatatlan vonalat, majd egy tapadókorong.Egyszerűen csak alkalmazni, az akvárium dísze a tartály falán vagy alsó; telepítés olyan gyors telepítési olyan gyors & könnyű-még a gyerekek is csinálni!. 【MULTI-FUNKCIONÁLIS】Akvárium dekoráció lenne hozzá több íz a akváriumot is nyújtanak menedéket a hal. 【GYÖNYÖRŰ WORKMANSHUP】Élmény, színes, a szépség, a művészet, az akvárium, mint az akvárium dísz tele van 5.7 hüvelyk nagy korall dísz ragyogó fény hatása alatt világítás!.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Anyag : Műanyag Szín : Zöld, Fehér, Piros, Kék, Narancs (Nem Kötelező) Termék Méret : Kb. 14 x 12cm / 5,5 x 4.7 hüvelykes Csomag Súlya : Kb. 73g Csomag Tartalmazza : 1 * Mesterséges Korall Dísz Dekoráció 1 x deréköv 1 x Kis Táska.

A javaslat jellemzői

Condition:
100% Brand New
Material:
Plastic
Color:
Green, White, Red, Blue, Orange (Optional)
Product Size:
Approx. 14 x 12cm / 5.5 x 4.7inch
Package Weight:
Approx. 73g
  :
Package Included:
1 * Artificial Coral Ornament Decoration :
1 x Waist Belt:
1 x Small Bag :

Vevők, ahogy választanak