8 portos Ethernet-Net Switch Nagy Sebességű Stabilitás Csendes Működés Plug and Play Ethernet Kapcsoló US Plug 100 v-240 v - (Szín:
Megújítva

8 portos Ethernet-Net Switch Nagy Sebességű Stabilitás Csendes Működés Plug and Play Ethernet Kapcsoló US Plug 100 v-240 v - (Szín:

HUF 0.33

Rendelhető

Szín : 1000m Egyszerű, Gyors : Az Ethernet kapcsoló könnyen csatlakoztatott, egyszerű, gyors, lehet, hogy 7-eszközök adatok átvitele egyszerre, nem kell pár használatához. Stabil Átvitel : Ez az Ethernet kapcsoló stabil átviteli, valamint a nagy sebességű tapasztalat, hogy megfeleljen az adatátvitel követelményeinek, késedelem nélkül meg nem packet loss, hogy a felhasználási folyamat több folyékonyan. Integrált Áramkör Tervezés : Az Ethernet-kapcsoló használja egy nagy chip, integrált áramkör tervezés, erős sávszélesség feldolgozási képesség biztosítása, stabil működés. Plug and Play : Az Ethernet kapcsoló nem igényel semmilyen beállítást, plug and play, gyors, hatékony hálózati, hogy a lehető legmegbízhatóbb Internetes kapcsolat. Egyszerű, Gyors : Az Ethernet kapcsoló könnyen csatlakoztatott, egyszerű, gyors, lehet, hogy 7-eszközök adatok átvitele egyszerre, nem kell pár használatához. Stabil Átvitel : Ez az Ethernet kapcsoló stabil átviteli, valamint a nagy sebességű tapasztalat, hogy megfeleljen az adatátvitel követelményeinek, késedelem nélkül meg nem packet loss, hogy a felhasználási folyamat több folyékonyan. Integrált Áramkör Tervezés : Az Ethernet-kapcsoló használja egy nagy chip, integrált áramkör tervezés, erős sávszélesség feldolgozási képesség biztosítása, stabil működés. Plug and Play : Az Ethernet kapcsoló nem igényel semmilyen beállítást, plug and play, gyors, hatékony hálózati, hogy a lehető legmegbízhatóbb Internetes kapcsolat. 8 portos Ethernet-Net Switch Nagy Sebességű Stabilitás Csendes Működés Plug and Play Ethernet Kapcsoló US Plug 100‑240 V Tulajdonságok : 1. Egyszerű, Gyors : Az Ethernet kapcsoló könnyen csatlakoztatott, egyszerű, gyors, lehet, hogy 7-eszközök adatok átvitele egyszerre, nem kell pár használatához. Stabil Átvitel : Ez az Ethernet kapcsoló stabil átviteli, valamint a nagy sebességű tapasztalat, hogy megfeleljen az adatátvitel követelményeinek, késedelem nélkül meg nem packet loss, hogy a felhasználási folyamat több folyékonyan. Integrált Áramkör Tervezés : Az Ethernet-kapcsoló használja egy nagy chip, integrált áramkör tervezés, erős sávszélesség feldolgozási képesség biztosítása, stabil működés.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak