POPETPOP 2 Csomag Kutya Pelenka Nadrág Újrafelhasználható Kutya Pelenka Női Mosható Egészségügyi Pakolások Bugyi (Méret: L)
Megújítva

POPETPOP 2 Csomag Kutya Pelenka Nadrág Újrafelhasználható Kutya Pelenka Női Mosható Egészségügyi Pakolások Bugyi (Méret: L)

HUF 0.67

Rendelhető

★ SZÉLES MÉRET TARTOMÁNY - POPETPOP 2 Csomag kutya pelenka 4 méretben - X (derék 11"-15"), M (derék 15"-19"), L (derék 19"-26"), XL (derék 24"-32")Kérjük, az intézkedés a derék, a kutya a mérőszalag, hogy a pontos méret vásárlás előtt. ★ MAGASAN a VÍZ NEDVSZÍVÓ MOSHATÓ - A kutya pelenka 2-réteg mikroszálas pad, hogy győződjön meg arról, surper víz-nedvszívó.Pamut anyagból, hálós belső puha, sima, jól szellőző, kényelmes, veszélytelen, amely képes tartani a szép kutya egészséges. ★ KÖNNYŰ TEGYE A HORDOZHATÓ Rugalmas kialakítás tépőzáras bezárása állítható, valamint különböző méretű biztosítja, kapsz egy tökéletes, ami nem csúszik.A kutya pelenka gyors, egyszerű, biztonságos, illetve nem marad meg a pet bundája.Nem "zörgő" textúra!. ★ 2 CSOMAG KUTYA PELENKA - POPETPOP kutya pelenka két színben.Az egyik rózsaszín, a másik pedig a lila, amely támogatja a több mosás, akkor használja őket újra meg újra.Az újrahasználható pelenkák több, gazdaságos, környezetbarát, mint az eldobható, kutya pelenka. ★ SZÉLESKÖRŰ HASZNÁL - 1) Megakadályozza a nőstény kutya a zaklatták. 2) Megtartja a nőstény kutya a piszkoljam össze a padlón, a jármű, vagy bútor a menstruációs időszakban. 3) védelmet Nyújt a kutya találkozik izgatott vizelés, illetve kiskutya, aki nem tud wc-re menni rendszeresen.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak