ZXW Pólyás Baba Paplan, Őszi-Téli Baba Ágynemű Kellékek, Baba Kirándulás Steppelt Paplan, Tiszta Pamut Paplan, valamint Takaró (8080cm)
Megújítva

ZXW Pólyás Baba Paplan, Őszi-Téli Baba Ágynemű Kellékek, Baba Kirándulás Steppelt Paplan, Tiszta Pamut Paplan, valamint Takaró (8080cm)

HUF 5167.80

Rendelhető

Pamut Babák bedörzsölik paplan, egy kalap : szélálló, napellenzők, tollas kalap; alkalmas fiúk, lányok 1-12 hónap. Megfelelő Rögzítő hevederek segítségével, a Tépőzáras kötőelemek, akkor könnyen javítani a gyerek a takarót. Anyag összetétel : tiszta pamut. Kézi mosás/mosógépben mosható (kézi mosogatás ajánlott.) Méret : 80 x 80 cm-es / 31.Ez a babakocsi wrap lesz a baba kedvenc takarója lehet végezni a kiságyban. Aludj rá egyet, amikor egy baba, vagy feküdjön a földre, közben egy nap, vagy egy babakocsit, így az újszülött úgy érzi, extra meleg, biztonságos, kényelmes. Babák bedörzsölik paplan, egy kalap : szélálló, napellenzők, tollas kalap; alkalmas fiúk, lányok 1-12 hónap. Megfelelő Rögzítő hevederek segítségével, a Tépőzáras kötőelemek, akkor könnyen javítani a gyerek a takarót. Anyag összetétel : tiszta pamut. Kézi mosás/mosógépben mosható (kézi mosogatás ajánlott.) Méret : 80 x 80 cm-es / 31.Ez a babakocsi wrap lesz a baba kedvenc takarója lehet végezni a kiságyban. Aludj rá egyet, amikor egy baba, vagy feküdjön a földre, közben egy nap, vagy egy babakocsit, így az újszülött úgy érzi, extra meleg, biztonságos, kényelmes.téma : Baba Pólya Paplan; alkalmas a babák éves 0-12 hónapig Nem cipzár, nem kampó, hurok vagy pattan, hogy védje az érzékeny bőr a babák Támogató szíjak rögzítése segítségével Tépőzáras kötőelemek, akkor könnyen javítani a gyerek a takarót, hogy Hatékonyan megakadályozza, hogy a baba rugdos a paplan éjszaka megfázik Prémium szövetek légáteresztő, puha, rugalmas Specifikáció : Anyag összetétel : tiszta pamut.Termék Méret : Méretek : 80 x 80 cm-es / 31.Ajánlott korosztály : 0-12 hónap Szín : kék, sárga, rózsaszín megjegyzések : Mivel a kézi mérés, valamint enyhe színváltozás a különböző megjelenítési beállítások, kérem, engedje meg, egy különbség 1-3 cm-es (0,4-1.Köszönöm a megértést, jó napot!A csomag Tartalmaz 1 db paplan.

A javaslat jellemzői

Material composition:
pure cotton.
Product Size:
Dimensions:
80 x 80cm / 31.4 x 31.4.
Recommended age:
0-12 months
Color:
blue, yellow, pink
notes:
Due to manual measurement and slight color changes in different display settings, please allow a difference of 1-3 cm (0.4-1.18 inches).:
Thank you for your understanding, good day!:
Package Included:
1 x quilt :

Vevők, ahogy választanak