2 Csomag Walker Fogásokat Borító, Coldairsoap Walker Párna Fogásokat A Rolling Kerekesszék, Idős Megfogók, Rohadt Szarral Kezelni(Lila)
Megújítva

2 Csomag Walker Fogásokat Borító, Coldairsoap Walker Párna Fogásokat A Rolling Kerekesszék, Idős Megfogók, Rohadt Szarral Kezelni(Lila)

HUF 899.10

Rendelhető

★[ Enyhíti a Csukló Fájdalmat ] : A crutcheze walker párnázott markolat kiterjed tele vannak profilalkotás hab párnázat, amely nem csak tartja a markában kiterjed formában meghosszabbítja az élettartamot, de az is segít, hogy egyenletesen a nyomás csökkenti a fájdalmat, a sétáló támogatás a használat során ★[ Soft & Kényelmes ] : A fogásokat a túrázóknak készült, puha, kiváló minőségű poliészter szálak, valamint higroszkópos anyag.Ez könnyű, lélegző, felszívja az izzadságot, valamint kiváló kényelmet a kezét. ★[ Egyedi Csúszásmentes Tervezés ] : A belső felülete a párnázott markolat a túrázóknak elfogadja a ritka design, terjedelmesített neoprén, amely hatékonyan megakadályozza csúszás nyújt biztosabb fogást, s emiatt a párnázott megfogó stabil. ★[ Állítható Méret ] : A felnőtt walker fogásokat fogadjon el egy tépőzáras bezárása design, ami a termék kényelmes, egyszerű fel, illetve vegye le, a méret állítható, hogy elérjék a legjobb használata, hatása. ★[ Széles körben Alkalmazást ] : 7.5 hüvelykes, a walker párnázott markolat, amely alkalmas a séta támogatások, szinte minden stílus, méret, például kerekesszék, mankó, görgős kocsik, stb.Segít megszüntetni a hideg, nehéz, kellemetlen érzés a walker. Termékleírás Szín : Fekete . Anyag : Poliészter szálak, valamint profilalkotás hab párnázat 2. Csomag Tartalmazza 2 csomag párnázott kezét kiterjed 3. Termék Szolgáltatás . A felszínen a walker fogásokat készült kiváló minőségű poliészter rost anyag egyedi higroszkópos anyag, amely könnyű, lélegző, valamint képesek elnyelni a verejték. A belső felület a párnázott walker markolat kiterjed elfogadja a ritka design, terjedelmesített neoprén, amely hatékonyan megakadályozzák, hogy csúszik. A walker párna fogásokat tele van profilalkotás hab, amely egyenletesen nyomás csökkenti a fájdalmat. A walker gyapjú markolatok fogad el, tépőzáras bezárása design, állítható méret, amely alkalmas a séta támogatások, különböző méretű, stílusok.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak