Fény Tompítása Matricák, Fény Blokkoló Matricák Áramszünet Matricák, Fényerő 50%~70% - a LED Lámpák(1 Előre Vágott + 1 Vágatlan)
Megújítva

Fény Tompítása Matricák, Fény Blokkoló Matricák Áramszünet Matricák, Fényerő 50%~70% - a LED Lámpák(1 Előre Vágott + 1 Vágatlan)

HUF 629.10

Rendelhető

【50%-70% fényerő csökkentése】A fény tompítása matricák a tökéletes tompítása aránya, ami csökkentheti a bosszantó fényerő a LED-es lámpákEz segíteni fog jól aludni. 【Előre vágott Vágatlanul】jön egy csomó a matricák különböző méretű, formájú, több mint 100+ előre vágott matrica, amely teljes mértékben megfelel a különböző igényekhez. 【Botot, határozottan Nincs Maradék】A háttér gule LED borító matrica kompatibilis több anyagok hosszú távú hatásai.Ez nem hagy maradékot, miután elengedett fény led kiterjed. 【Felhasználóbarát Kialakítás】A fény borító matrica lehet használni, hogy fedezze azokat a kis zavaró fények, mint például routerek,elektronika.Is használják, mint a kamera borító matrica, hogy ne webkamera hackerek. 【Aggódj-Ingyenes Szolgáltatás】egy kis cég Vagyunk, aki azt akarja, hogy képes minden tapasztalat egy 'wow élmény'.Ha bármilyen szomorú dolog, amikor használja a led fényerő matricák, lépjen kapcsolatba velünk, hogy egy teljes visszatérítést.MEYEEBO Fény Tompítása Matrica fantasztikus dolog, hogy vegyen le a végletekig a fényt, ami szép az ébresztőóra, LED világítás, stb.Vannak sok különböző méretű, formájú, s egy egész szilárd lapra lehet vágni, hogy illeszkedjen.Miért nem használja a kazettát is. Azt használni, szalag, de feltaláltuk MEYEEBO.Mert mi nem tetszik, hogy a trutyi a drága berendezés.Szóval akartam valami, amit lehet könnyen eltávolítani, anélkül, hogy a szalag maradék.Kibír, hogy minden felületet.Megjegyzés : Ha unpeel a fény tompítása matrica, nincs már, mivel ez lesz gyűrött.Ha azt szeretné, hogy teljesen blokkolják a fényt, van, hogy 3 vagy több a led.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak