5 Db Hímzett Selymet Szervező,Műanyag Varrócérna Kanyargós Rendszám Tábla Kártya,Cross Stitch Szál Jogosultja-Tároló Eszköz (Multicolor)
Megújítva

5 Db Hímzett Selymet Szervező,Műanyag Varrócérna Kanyargós Rendszám Tábla Kártya,Cross Stitch Szál Jogosultja-Tároló Eszköz (Multicolor)

HUF 0.67

Rendelhető

★★Mennyiség : a Csomag tartalmazza a 6 cross stitch szál szervező ★★Anyag : Műanyag,tartós, de erős.Nagyon kényelmes a használata. ★★Hasznos : Fogselymet orsó segít megszervezni, elengedem a többi szál, könnyen bolt needlecrafts, megakadályozza őket abban, összefonódás, de valahogy őket, könnyen, kényelmesen. ★★Tökéletes Ajándék : Cross stitch szál tároló ruha tároló hímzett selymet, valamint a varrás működik, ez a tökéletes ajándék anyját, varró szerelmeseinek. ★★Elégedettség Szolgáltatás : úgy gondoljuk, hogy ezek termék lesz elégedve, de ha bármilyen probléma merülne fel vagy segítségre van szüksége, Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk , mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani. ★★Mennyiség : a Csomag tartalmazza a 6 cross stitch szál szervező. ★★Anyag : Műanyag,tartós, de erős.Nagyon kényelmes a használata. ★★Hasznos : Fogselymet orsó segít megszervezni, elengedem a többi szál, könnyen bolt needlecrafts, megakadályozza őket abban, összefonódás, de valahogy őket, könnyen, kényelmesen. ★★Tökéletes Ajándék : Cross stitch szál tároló ruha tároló hímzett selymet, valamint a varrás működik, ez a tökéletes ajándék anyját, varró szerelmeseinek. ★★Elégedettség Szolgáltatás : úgy gondoljuk, hogy ezek termék lesz elégedve, de ha bármilyen probléma merülne fel vagy segítségre van szüksége, Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk , mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani. ✔✔Keresztszemes Hímzés Szál Tartó,Hímzett Selymet Szervező, Szál Szervezők✔✔ ★★Jellemzők : - akkor kevesebb időt kell rendezni a szál, több időt hímzéssel. Egy ajándékot anya, nagymama, feleség, barát, ismerős, vagy hímzéssel kezdőknek. ★★Műszaki adatok : Anyag : műanyag -Szín : mint látható a képeken ★★Csomag tartalmazza : 5 x Hímzés Fogselymet Szervező.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak