HELLWANG Honeycomb Fiókban Szervező, 16Pcs Fiókban Szervező Zokni, Fehérnemű, Smink, a Konyha, a Hálószoba Szekrény (Fekete)
Megújítva

HELLWANG Honeycomb Fiókban Szervező, 16Pcs Fiókban Szervező Zokni, Fehérnemű, Smink, a Konyha, a Hálószoba Szekrény (Fekete)

HUF 1.33

Rendelhető

100% Műanyag ?[Honeycomb Fiókban Szervező] - Fiók elválasztó, egyedi méhsejt design, stabil, szilárd szerkezet, háztartási DIY Tároló Zokni, Asztal, Komód, Fehérnemű, Öv-Sál. ?[Állítható Fiók Szervező Elválasztó] - Állítható fiók szervező design keresztül DIY lehet igazítani különböző méretű fiókos, tartani a fiókban tiszta, Tökéletes elválasztó fehérneműt, zoknit, övek, harisnya, zokni, nyakkendő, sál, baba ruhák, stb. ?[Helytakarékos] - A honeycomb elválasztó kitágul, hogy illeszkedjen bármilyen fiókok, a zoknis fiókban szervező szabadon mozgathassa & hajtogatott, nagyon helytakarékos, amíg nem használja. ?[Biztonságos & Környezeti Anyag] - Ez a zoknis fiókban szervező honeycomb készült kiváló minőségű műanyag, erős, rugalmas, jól tette, a belső fal sima, amely nem könnyen károsíthatja a ruhát. ?[Könnyű telepíteni] - Az öv fiókban szervező kényelmes lehet összeszerelni másodperc, méretre lehet vágni customizedly.Méhsejt Fiók Elválasztó erős, de könnyen méretre a fiókban.Mindennek megvan a maga helye, de még mindig látod őket.Már nem vesztegeti az idejét a vadászat keresztül fiókok, mint amit te akarsz, az, hogy láttam.Nincs több szaglászik próbálják megtalálni egy adott pár zokni/fehérnemű.Javult a fiókban szervezet által, amely lehetővé teszi több dolgot, hogy jó is, hogy néznek ki a dolgok tisztább, könnyebb megtalálni.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak