Elektronikus Projekt Kabinet, Alumínium Ötvözet Elektronikus Alkatrészek Eloxálás Por Antioxidation védőtok Ipar (Ezüst)
Megújítva

Elektronikus Projekt Kabinet, Alumínium Ötvözet Elektronikus Alkatrészek Eloxálás Por Antioxidation védőtok Ipar (Ezüst)

HUF 2943.00

Rendelhető

[PONTOS MÉRET] Ez a fém védő esetben személyre szabott, a fejlesztési tanács, valamint az összes kapcsolódási pontok vannak fenntartva könnyű használat [ÖTVÖZÖTT ALUMÍNIUM] Ez védő tok anyaga kopásálló, valamint anti-oxidatív alumínium anyag, amely nem rozsdásodik egy ideig, majd egy élettartam. A [KEZELÉS] Az egész alumínium ötvözet shell CNC megmunkált, homokfúvott, eloxált, pedig nagyon jó a megvalósíthatóságot. [KÖNNYŰ TELEPÍTÉS] Ez az eset könnyen összeszerelhető, csak össze a sorrend, a szerelési lyukak pontos, nem pedig könnyű sérülést. [GYORS hőelvezetés] Az egész alumínium héj veszi figyelembe a hőelvezetés, a PROCESSZOR, a memória, megakadályozza a belső áramkör a túlmelegedéstől.Szolgáltatás : 1. [PONTOS MÉRET] Ez a fém védő esetben személyre szabott, a fejlesztési tanács, valamint az összes kapcsolódási pontok vannak fenntartva könnyű használat. [ÖTVÖZÖTT ALUMÍNIUM] Ez védő tok anyaga kopásálló, valamint anti-oxidatív alumínium anyag, amely nem rozsdásodik egy ideig, majd egy élettartam. A [KEZELÉS] Az egész alumínium ötvözet shell CNC megmunkált, homokfúvott, eloxált, pedig nagyon jó a megvalósíthatóságot. [GYORS hőelvezetés] Az egész alumínium héj veszi figyelembe a hőelvezetés, a PROCESSZOR, a memória, megakadályozza a belső áramkör a túlmelegedéstől. [KÖNNYŰ TELEPÍTÉS] Ez az eset könnyen összeszerelhető, csak össze a sorrend, a szerelési lyukak pontos, nem pedig könnyű sérülést.Specifikáció : Elem Típus : Áramköri Védelmi Case Material : Alumínium alloy Only alkalmazható R3 Package Lista : 1 x Felső Shell1 x Alacsonyabb Shell4 x Screw4 x Footpad1 x Button1 x Multifunkcionális Csavarhúzó.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Circuit Board Protective Case
Material:
Aluminum alloy
Only applicable for R3:
Package List:
1 x Upper Shell:
1 x Lower Shell:
4 x Screw:
4 x Footpad:
1 x Button:
1 x Multifunctional Screwdriver:

Vevők, ahogy választanak