LIVETTY Ködös Erdő Zuhanyzó Függöny, Természetes Erdei Zuhanyzó Függöny, Fantasy Köd Fa Fürdő Függöny, Fürdőszoba Használat, 72x72 hüvelyk(180×180cm)
Megújítva

LIVETTY Ködös Erdő Zuhanyzó Függöny, Természetes Erdei Zuhanyzó Függöny, Fantasy Köd Fa Fürdő Függöny, Fürdőszoba Használat, 72x72 hüvelyk(180×180cm)

HUF 2.00

Rendelhető

[Magas Minőségű Digitális Print & Eredeti Design] : Livetty összpontosított eredeti design 10 éveEzek a színes minták tökéletesen illik a kék, vagy zöld fürdőszoba, segíts, hogy felderül a szobát, nyugtató, felemeli a lelket. [72 X 72" Nagy Méret Függöny] : zuhanyfüggöny mearsures 72" L x 72" W, a mérete alkalmas a legtöbb zuhany, kád vagy fürdőszoba.Ez a méret zuhanyfüggöny képes hát a száraz, illetve nedves szétválasztása, ez elég hosszú, hogy melegen tartsa, illetve a személyes adatok védelme, amikor zuhanyozni. [Prémium Finom Poliészter Szövet] : 100% Poliészter, vízálló anyagból, tartós, nem fakul s nem gyűrődik, hosszú távú használatra.Víztaszító, s tovább, a magánélet, a nehéz ahhoz, hogy megakadályozzák, hogy a függöny a mozgásban. [Könnyű Telepíteni & Clean] : zuhanyfüggöny meghatározott felszerelt 12 erős, tartós horog Gyűrűk tökéletesen támogatja a nehéz zuhanyfüggöny.A rozsda-ellenálló fém fűzőlyukak segít, hogy nyissa ki, majd csukja be a zuhanyfüggöny simán.Csak pár percbe telik kell telepíteni, illetve ne szerelje szét.Gépben mosható, hideg vízben, tegye száraz, nem fehéríthető.Poliészter szövet, speciális festési technológia megakadályozza a deformáció éi mosás után. [Top-notch Értékesítés Utáni Szolgáltatás] : Ha bármilyen probléma kézhezvételét követően a tételt, kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk, mi fog válaszolni 24 órán belül, majd ellenőrizze, hogy a probléma is gondoskodott. [Magas Minőségű Digitális Print & Eredeti Design] : Livetty összpontosított eredeti design 10 éve.Ezek a színes minták tökéletesen illik a kék, vagy zöld fürdőszoba, segíts, hogy felderül a szobát, nyugtató, felemeli a lelket. [72 X 72" Nagy Méret Függöny] : zuhanyfüggöny mearsures 72" L x 72" W, a mérete alkalmas a legtöbb zuhany, kád vagy fürdőszoba.Ez a méret zuhanyfüggöny képes hát a száraz, illetve nedves szétválasztása, ez elég hosszú, hogy melegen tartsa, illetve a személyes adatok védelme, amikor zuhanyozni. [Prémium Finom Poliészter Szövet] : 100% Poliészter, vízálló anyagból, tartós, nem fakul s nem gyűrődik, hosszú távú használatra.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak