Húzózsinórral Hátizsák, sporttáska, a nők, férfiak, gyermekek cipzár, tornaterem, hátizsák, úszni, táska, foci táska, kosárlabda táska.
Megújítva

Húzózsinórral Hátizsák, sporttáska, a nők, férfiak, gyermekek cipzár, tornaterem, hátizsák, úszni, táska, foci táska, kosárlabda táska.

HUF 7416.00

Rendelhető

? Prémium Anyag : A zsinórral hátizsák készült vízálló, nagy sűrűségű oxford, hogy egy erős ahhoz, hogy ellenálljon a mindennapos kopás ⚽ Nagy Kapacitású & Cipzáras Zsebek : A zsinórral a táska kb 17.7 cm, könnyű, megfelelő méretű.A string hátizsák, külső belső cipzáras zseb, tökéletes tárolására fontos elemek, elégedett lesz a napi szükséglet. ? Húzózsinórral Design : vákuumzáras teszi tárolja a dolgok gyorsan el őket könnyen.Vastag zsinór megakadályozzák a ásni a vállát, majd segít csökkenteni a vállára a terhet. ⚾ Légáteresztő : Apró lyukak a szövés, a poliészter táska kanóc nedvességet el, segíteni fog a levegő áramlását, tartsd meg a string zsák száraz, frissítő belül. ? A széles körű Alkalmazás : A draw string vissza zsák alkalmas tornaterem, iskola, sport, utazás, kempingezés, túrázás, parkok, stb.Ötlet, ajándék gyerekeknek, születésnapi partik, karneválok, építési ajándékot, a gyermekek biztonságát, kampányok, sport akciók. ? Prémium Anyag : A zsinórral hátizsák készült vízálló, nagy sűrűségű oxford, hogy egy erős ahhoz, hogy ellenálljon a mindennapos kopás. ⚽ Nagy Kapacitású & Cipzáras Zsebek : A zsinórral a táska kb 17.7 cm, könnyű, megfelelő méretű.A string hátizsák, külső belső cipzáras zseb, tökéletes tárolására fontos elemek, elégedett lesz a napi szükséglet. ? Húzózsinórral Design : vákuumzáras teszi tárolja a dolgok gyorsan el őket könnyen.Vastag zsinór megakadályozzák a ásni a vállát, majd segít csökkenteni a vállára a terhet. ⚾ Légáteresztő : Apró lyukak a szövés, a poliészter táska kanóc nedvességet el, segíteni fog a levegő áramlását, tartsd meg a string zsák száraz, frissítő belül. ? A széles körű Alkalmazás : A draw string vissza zsák alkalmas tornaterem, iskola, sport, utazás, kempingezés, túrázás, parkok, stb.Ötlet, ajándék gyerekeknek, születésnapi partik, karneválok, építési ajándékot, a gyermekek biztonságát, kampányok, sport akciók.Üdvözöljük a Novec!Sport zsák összehúzható készült oxford szövet, elegáns, praktikus megoldás minden aktív személy, aki kell hordozni a személyes elemek gyakorlása közben vagy ingázás, hogy különböző helyeken.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak