YKXLM Tánc Cipők Női Air Cushion Klasszikus Vászon Csipke Tánc Sport-Sportos Gyaloglás Tánc Cipő,Modell WXP28H
Megújítva

YKXLM Tánc Cipők Női Air Cushion Klasszikus Vászon Csipke Tánc Sport-Sportos Gyaloglás Tánc Cipő,Modell WXP28H

HUF 0.33

Rendelhető

VászonMÉRET UTASÍTÁS : Kérjük válassza ki a méretet szám szerint a LÁBFEJ HOSSZA
5 US=8.78 inch / 6 US=8.17 inch / 7 US=9.57 inch
8 US=9.96 inch / 9 US=10.35 inch / 10 US=10. CIPŐ RÉSZLETEK : két féle felső anyagok, magas minőségű, pamut Felső, Légáteresztő Hálós Felső a lehetőség.
A dekoltázs a cipő van egy szivacs design,amely puha, valamint a funkciót, amely védi a bokát.A független arc design sokkal jobban illik a külső vonalat a láb.
A sport, a tánc cipők sorakoznak a magas minőségű pamut ruhát, amely illeszkedik a láb alakját, kényelmes, száraz, tartja a láb kényelmes az egész gyakorlat alatt. "CIPŐ TALP : A talp magassága 1.A talp anyaga magas minőségű gumi, ami nem csúszik meg kopásálló, kényelmes, szabadidő.Kényelmes, féktelen".CÉLUNK : Jó kézi készítésű, kreatív design, több rajtad a stabil, az általános stílus fejlődik az irányítása egyszerű, a divat, valamint az egyéniség !Függetlenül attól, hogy az egyetlen anyag, vagy a szélessége a toe kap, az anyagot gondosan kiválasztott design, kísérletezés, tesztelése,Egyszerű, de nem egyszerű, egyéniségét nem tér el a divat, néha tanulságos személyiség, viseld tánc nélkül fáradt
. ALKALMAK : Válasszon a klasszikus színeket, divatos, trendi megjelenés minden alkalomra.Nagy Séta,munka,bevásárlás, tornaterem, kocogás, utazás,áll sokáig, a jazz ,hiphop,sztepptánc,street jazz,horgászat,kertészkedés,ruha,vásárlás,utazás,ballet,folk dance,zumba,sport,edzés. YKXLM főleg részt vesz a termelési, illetve értékesítési különböző táncos Cipők,Latin tánc cipő,Balett cipő, Jazz cipő, Érintse meg a cipő, Modern tánc cipő a nők, férfiak, gyerekek.Mi mindig nem kímélve érdekében, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőségű tánc cipő a legjobb szolgáltatást.A minőség-ellenőrzés csapat felügyeli, hogy minden része a gyártási folyamat.Büszkék vagyunk a csapat nagy figyelmet termék részleteit, valamint magas a figyelmet arra, hogy a termék kényelem tapasztalat.Beszélünk egymással az ügyfél figyel minden építő jellegű visszajelzést, hogy javítsa a termékek, szolgáltatások .Ha bármilyen kérdése van az áru, a megrendelés, szállítás, stb.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak