Arc Airbrush Gép, Hordozható Kézi Nano Oxigén Permetező Arc Airbrush Víz Oxigén Injektor Gép Nedvesség Bőrfiatalítás Gép
Megújítva

Arc Airbrush Gép, Hordozható Kézi Nano Oxigén Permetező Arc Airbrush Víz Oxigén Injektor Gép Nedvesség Bőrfiatalítás Gép

HUF 3048.30

Rendelhető

MAGAS VÉRNYOMÁS : a Fény spray a hidratált lány izom, nanospray, a nanotechnológia segítségével, a microneedle, bontani 5-200 mikron molekulák, könnyű átjutni finomabb, nem lóg maradék cseppKEVERÉSI ARÁNY : Lehet tölteni különböző anyagok, vastag anyagok, tiszta víz, 1 : 10 arány, hogy elkerüljék a vízálló sűrűsége túl magas vagy túl alacsony, ami a ködben szája eldugult.MAGAS HATÉKONYSÁG : csak egy kis mennyiségű folyadék, hogy az injekció hatása van, javítja a használja a hatékonyság, a nagynyomású permetező, egy üveg szérumot kaptak lehet használni, körülbelül 120 alkalommal, 30 nappal.MULTI-FUNCTION : A multi-funkciós vezeték nélküli oxigén permetező megfelel a több szüksége van az élet, a művészet festmény, festmény, modell, köröm festés, torta dekoráció, smink, ideiglenes tetoválás, arc hidratáló. : USB, Vezeték nélküli működés, bárhol használható, nem kell aggódnia, kábel problémák, csak használja az USB feltölteni. Nyissa fel a fedelet a tartály. Felöntjük ásványvízzel vagy más anyagok, mint például a szérum. Mozgás ez a gomb oda-vissza, hogy fröccsenő víz köd, majd állítsa be a köd méret. A hely ezt a gombot, hogy beállítsa az oxigén injekció méret. A fúvóka célja, hogy a kívánt spray területet vagy objektumot spray.Specifikáció : Elem Típus : Arc Airbrush Anyag : fém Akkumulátor : Beépített újratölthető lítium-ion akkumulátor Akkumulátor Kapacitás : 800m Ah időtartam : 40-50 perc Megjegyzés : 1. A termék használt, a permetező kell a víz-alapú termék (magas viszkozitású termékek, kell hígítani ásványvíz használat előtt). Az injekció alkalmazása előtt, áztassa meleg vízben tisztítsa meg újra (tisztítás a belsejében a porlasztó). Minden használat után, hogy újra kell beadni a meleg vízben tisztítsa újra, permetezés után üres néhány másodpercig (elkerülése érdekében eltömődés vagy szivárgás miatt a termék páralecsapódás, szárítsa meg, majd hozza létre a permetező) . A termékek nem marad az üveg, a túl hosszú, mennyi, mennyi (elkerülése érdekében eltömődés vagy szivárgás miatt a termék kondenzációs száraz permetező). Elfogadom, hogy az eszköz teljesen feltöltött majd használni.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Facial Airbrush
Material:
metal Battery
Note:
1. The product used in the sprayer must be a water-based product (high viscosity products must be diluted with mineral water before use).:
2. Before using the injection, soak it in warm water to clean it again (cleaning the inside of the atomizer).:
3. After each use, it must be re-injected into the warm water to clean again, after spraying empty for a few seconds (to avoid clogging or leakage due to the product condensation, dry it and create the sprayer) .:
4. Products do not stay in the bottle for too long, with how much how much (to avoid clogging or leakage due to product condensation dry sprayer).:
5. Accept the instrument fully charged and then use it. Charging will be displayed in red, the fully charged light will go out.:
6. Do not use it while charging, unplug the power cord and then take it out and use it.:
Package List:
1 x Oxygen Injector 1 x USB cable 1 * Sprayer 2 x serum bottles :

Vevők, ahogy választanak