SCDCWW mászóka Macskák Fa 65cm Magasság Sebesség Háziállatok Karcolás Hozzászólás Állatok Játékok Ház, Ágy Bútor, Nagy Ajándék (Szín : Szürke-Fehér)
Megújítva

SCDCWW mászóka Macskák Fa 65cm Magasság Sebesség Háziállatok Karcolás Hozzászólás Állatok Játékok Ház, Ágy Bútor, Nagy Ajándék (Szín : Szürke-Fehér)

HUF 2.00

Rendelhető

Ez lehet egy jó ajándék a háziállatokA felső-fennsík kínál különösen kényelmes kikapcsolódás, köszönhetően a párnázott fekvőfelület.Ez a forma-szép vakarja a fa egy tökéletes módja annak, hogy a visszavonulás.Ideális a macskák, mint egy játék, tevékenység, valamint a kúsznak.Egy tágas barlang biztosítja az ideális hely a pihenésre, visszavonulás.Jellemzők : Ez lehet egy jó ajándék a háziállatok.A felső-fennsík kínál különösen kényelmes kikapcsolódás, köszönhetően a párnázott fekvőfelület.Ez a forma-szép vakarja a fa egy tökéletes módja annak, hogy a visszavonulás.Ideális a macskák, mint egy játék, tevékenység, valamint a kúsznak.Egy tágas barlang biztosítja az ideális hely a pihenésre, visszavonulás.Ez a robusztus, biztonságos,megerősített léceket tartja az egész macskák lakás szilárd, stabil.Ezek a modellek egyedi célja, hogy a legjobb macska vagy kutya heverészett élmény háziállatok fogja találni.Gyönyörű kivitelezés, magas teljesítmény.Termékleírás : Szín : bézs-barna/szürke-white Size : 39*41.5*65 CMPole átmérő : 5.7 CMPackage Méret : 42*42*14cm Material : plüss, kender kötél, E1 fa board Package Tartalmazza : 1 X Macskák Tree Notes : 1. Kérem, engedje meg, 2-3cm intézkedés hiba. A színe általában a tételek kissé eltérhetnek a fenti képek miatt különböző számítógép képernyőjén, köszönöm a megértést.

A javaslat jellemzői

Color:
beige-brown/grey-white
Size:
39*41.5*65CM
Pole diameter:
5.7CM
Package Size:
42*42*14cm
Material:
plush, hemp rope, E1 wood board
Package Included:
1X Cats Tree:
Notes:
1. Please allow 2-3cm measure error.:
2. The color of the actual items may slightly vary from the above images due to different computer screen, thanks for your understanding. :

Vevők, ahogy választanak