Bryton Lovas 15 neo GPS-Motor/Kerékpár Számítógép, Készülék Csak: Twist | Click | Go! 3 Műholdas Rendszer. 16 Hr Akkumulátor Élettartamát.
Megújítva

Bryton Lovas 15 neo GPS-Motor/Kerékpár Számítógép, Készülék Csak: Twist | Click | Go! 3 Műholdas Rendszer. 16 Hr Akkumulátor Élettartamát.

HUF 5845.50

Rendelhető

2" kristálytiszta, nagy kontrasztú kijelző, beépített fényesen megvilágított háttérvilágításGNSS Műholdak sebesség, nincs érzékelő beállítás szükséges.Egyszerűen szerelhető, valamint az első használat előtt!.Három könnyen kezelhető gombok, 16 óra akkumulátor, illetve az edzés utáni elemzés Bryton Aktív alkalmazás.Intelligens értesítések beleértve a hívások, sms-ek & e-maileket.Iránytű módban mutatja biciklis felé.BLE SPD/CAD/HR-érzékelővel kompatibilis automatikus érzékelő kijelző, egyszerű párosítás. 2" kristálytiszta, nagy kontrasztú kijelző, beépített fényesen megvilágított háttérvilágítás.GNSS Műholdak sebesség, nincs érzékelő beállítás szükséges.Egyszerűen szerelhető, valamint az első használat előtt!.Három könnyen kezelhető gombok, 16 óra akkumulátor, illetve az edzés utáni elemzés Bryton Aktív alkalmazás.Intelligens értesítések beleértve a hívások, sms-ek & e-maileket.Iránytű módban mutatja biciklis felé.BLE SPD/CAD/HR-érzékelővel kompatibilis automatikus érzékelő kijelző, egyszerű párosítás.Létre kerékpárosok szem előtt, a könnyű kezelhetőség, valamint a továbbfejlesztett funkciók, a Lovas 15 neo tartalmaz egy karcsú, hatékony hardver tervezés, beleértve egy világos, 2" képernyő 3 intuitív gombok, valamint a továbbfejlesztett szoftver, több, mint 21 funkciók, valamint egy tájolási módot jelenít meg, amely irányba a lovas fog.A sokoldalú funkciók, tartós kialakítás, hatalmas műholdas kapcsolatok (kihasználva a három globális műholdas rendszerek), a Lovas 15 neo alkalmas nem csak a közúti használatra, hanem az ösvényen, vagy a hegyekben.Továbbá, ez a készülék mix-and-matchable bármely kerékpár kiegészítők és / vagy nem tapasztal interferencia más csatlakoztatott eszközök vagy LED-es lámpák.Együtt vezeték nélküli sebességet, illetve a tartózkodási hely adatok felvétele műholdas kapcsolatok, a Lovas 15 neo is hasznosítja Bluetooth támogatása, széles körű BLE Sebesség, Lépésszám, valamint a pulzusszám érzékelők, valamint a csatlakozás engedélyezése a Bryton Aktív alkalmazás.Ezzel az integráció, a Lovas 15 előnyeit 3rd party Automatikus Szinkronizálás (beleértve a STRAVA, Training Peaks, Selfloops, hogy visszatérjenek), a képesség, hogy megtekinthesse képzés, fejlődés, vizsgálja meg, grafikus elemzés, ossza meg lovagol, hogy a közösségi média a okos telefon, sokkal több!.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak