YLOVAN Tároló Polc Fedezze sütőrácsot Polcok Por Védő, Illik Állványok 48 Lx19Dx72H Három Oldalon Keresztül Látni Panel (Cover csak)
Megújítva

YLOVAN Tároló Polc Fedezze sütőrácsot Polcok Por Védő, Illik Állványok 48 Lx19Dx72H Három Oldalon Keresztül Látni Panel (Cover csak)

HUF 0.33

Rendelhető

⭐HÁROM OLDALÁN ÁTLÁTSZÓ PVC PANELIllik tároló állványok belül a méret 48" W x 19" D x 72" H három oldalon keresztül látni átlátszó PVC, valamint egy vászon ajtó a hátsó oldalon.Tartja az elemeket a tároló állvány tiszta, mentes a port, a piszkot. ⭐Funkciók, T-alakú, oldalt cipzár design elöl, a hátsó panel a könnyű hozzáférést a tartalmát anélkül, hogy távolítsa el a fedelet.Teljes mértékben fedezi a rack fentről lefelé, a több cipzár kínál egyszerű hozzáférést. ⭐, NAGY TEHERBÍRÁSÚ PVC.Prémium Poliészter pamut szövet PU bevonat alatt, Víz repelle Átlátszó PVC ablakok.Az átlátszó fedelet segít leltárt készít mindent, amit kell.Hátsó fék képesek roll up maradni hengerelt a helyen, a felső a gyors-rögzítse kategória.Ez teszi a garázs tároló gyönyörű, profi kinézetű, valamint védett a port s nedves. ⭐TÖKÉLETES FELETT POLCOK EGYSÉG.Tökéletes védelme, tároló polcok, állványok garázsok, raktárak, valamint a tároló egységek.A fedelet, hogy az utolsó néhány centivel a rack.Győződjön meg róla, hogy az intézkedés a vásárlás előtt. ⭐HÁROM OLDALÁN ÁTLÁTSZÓ PVC PANEL.Illik tároló állványok belül a méret 48" W x 19" D x 72" H három oldalon keresztül látni átlátszó PVC, valamint egy vászon ajtó a hátsó oldalon.Tartja az elemeket a tároló állvány tiszta, mentes a port, a piszkot. ⭐Funkciók, T-alakú, oldalt cipzár design elöl, a hátsó panel a könnyű hozzáférést a tartalmát anélkül, hogy távolítsa el a fedelet.Teljes mértékben fedezi a rack fentről lefelé, a több cipzár kínál egyszerű hozzáférést. ⭐, NAGY TEHERBÍRÁSÚ PVC.Prémium Poliészter pamut szövet PU bevonat alatt, Víz repelle Átlátszó PVC ablakok.Az átlátszó fedelet segít leltárt készít mindent, amit kell.Hátsó fék képesek roll up maradni hengerelt a helyen, a felső a gyors-rögzítse kategória.Ez teszi a garázs tároló gyönyörű, profi kinézetű, valamint védett a port s nedves. ⭐TÖKÉLETES FELETT POLCOK EGYSÉG.Tökéletes védelme, tároló polcok, állványok garázsok, raktárak, valamint a tároló egységek.A fedelet, hogy az utolsó néhány centivel a rack.Győződjön meg róla, hogy az intézkedés a vásárlás előtt.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak