Dukal Pamut Szólt Applikátorok 6 hüvelyk. Csomag 1000 Swabsticks. Fa Nyéllel, Pamut tipp. Nem steril swabsticks az Orvosi Alkalmazások.
Megújítva

Dukal Pamut Szólt Applikátorok 6 hüvelyk. Csomag 1000 Swabsticks. Fa Nyéllel, Pamut tipp. Nem steril swabsticks az Orvosi Alkalmazások.

HUF 1025.10

Rendelhető

6" ÁLLÍTHATÓSÁG : Orvosi állíthatóság lehetővé teszi a kényelmes, pontos alkalmazása a sebészeti, fogászati, illetve a klinikai környezetbenHossza minden swabstick : 6 hüvelyk.Gyere táskák kényelmes használat. 100 applikátorok tasakba, 10 tasak / doboz, 1000 applikátorok összesen.Nem készült természetes gumi, latex.ALKALMAZÁSA KENŐCSÖK & sebkezelés : Pamut törlőkendő vagy nem steril, latex-mentes ideális kenőcsök alkalmazása, valamint a salves sebek, valamint a nehezen elérhető helyeken.Úgy tervezték, orvosi felhasználása, illetve a beteg kényelmét.Fa tengely törlőkendő kínál egy könnyű használni, ha kell általános sebkezelés.Mintavétel : Puha, pamut-szólt applikátorok alakja használatra alkalmas során diagnosztikai minta gyűjtemények, szűrés.Használható minden beállítás, amelyben példányok gyűjtése, valamint előkészítettük a tesztelésre.KÉNYELMES HASZNÁLAT : Segítse orvosi személyzet felügyelete általános sebkezelés.Nem kell újrafelhasználható applikátorok.Hipoallergén, extra puha, gyengéd még a legérzékenyebb területeken a bőr.Ragadja meg az általános tisztítás, előkészíteni, illetve a keverés.Olcsó & GAZDASÁGOS : Ezek nem steril törlőkendő ajánlat kiemelkedő alacsony költségű megoldás, az előkészítés, illetve az alkalmazás számára, a különböző orvosi eljárások.Magas minőségű fa tengely.Célja, hogy a kényelem, a megbízhatóság a termék használata során.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak