DIY Lépés Fúró Titán bevonatú nagy sebességű acél lépés fúró fúró bit, használt fa fém fúró kúp kicsit (Szín : 3pcs Szett táska)
Megújítva

DIY Lépés Fúró Titán bevonatú nagy sebességű acél lépés fúró fúró bit, használt fa fém fúró kúp kicsit (Szín : 3pcs Szett táska)

HUF 1.33

Rendelhető

A gyakorlat tipp nyújt gyors, stabil fúrás acél, alumínium, fa, műanyag, stb (a lemez vastagsága lehet kevesebb, mint a magassága a lépés fúró bit). Ø a Nagy sebességű acél anyag, tartósabb. Ø Titán bevonat csökkenti a súrlódást, valamint a hűtés, nincs útmutató lyuk van szükség sorja távolítható el automatikusan, amikor a fúrás. Ø A különleges trapéz alakú szerkezet furatok különböző méretű, a létra gyakorlat lehet használni, mint egy doboz fúró bit. Ø együtt Használják vízhűtéses, nagyon hatékonyan meghosszabbítja az élettartamot, a fúró.A javasolt fúrási sebesség 250-400. Széles körben használják, hogy lyukat vágott a különböző anyagok, mint az acél, fa, vékony vas, alumínium, hőszigetelő tábla, PVC tábla, stb.A gyakorlat tipp nyújt gyors, stabil fúrás acél, alumínium, fa, műanyag, stb. (a lemez vastagsága lehet kevesebb, mint a magassága a lépés fúró bit). Ø a Nagy sebességű acél anyag, tartósabb. Ø Titán bevonat csökkenti a súrlódást, valamint a hűtés, nincs útmutató lyuk van szükség sorja távolítható el automatikusan, amikor a fúrás. Ø A különleges trapéz alakú szerkezet furatok különböző méretű, a létra gyakorlat lehet használni, mint egy doboz fúró bit. Ø együtt Használják vízhűtéses, nagyon hatékonyan meghosszabbítja az élettartamot, a fúró.A javasolt fúrási sebesség 250-400. Széles körben használják, hogy lyukat vágott a különböző anyagok, mint az acél, fa, vékony vas, alumínium, hőszigetelő tábla, PVC tábla, stb.Csak egy kis mennyiségű nyomás sorjázó szükséges vágott acél, egyéb felületek, amikor drillingØ Nagy sebességű acél anyag, tartósabb.Ø Titán bevonat csökkenti a súrlódást, valamint coolsØ Nem útmutató lyuk van szükség, a lyukat lehet automatikusan törlésre kerül, ha a fúrás.ØSpecial létra szerkezet furatok különböző méretű,Ø1 lépés gyakorlat lehet használni, mint egy doboz fúró bit.Ø együtt Használják vízhűtéses, nagyon hatékonyan meghosszabbítja az élettartamot, a fúró.A javasolt fúrási sebesség 250-400. Széles körben használják, hogy lyukat vágott a különböző anyagok, mint az acél, fa, vékony vas, alumínium, hőszigetelő tábla, PVC tábla, stb.

A javaslat jellemzői

Type:
Conical drill bit
Material:
High speed steel
Coating:
Titanium coating
Tool holder:
round
4-12mm:
4-6-8-10-12mm 5 steps
4-20mm:
4-6-8-10-12-14-16-18-20mm 9 steps
4-32mm:
4-6-8-10-12-14-16-18-20-22-24-26-28-30-32mm 15 steps

Vevők, ahogy választanak