2Pack Víz Aktív Szemfesték Paletta,Matt & UV Fény Grafikus Szemceruza,Szivárvány Színes Hidra Szem Bélés Szemceruza Kefével,Neon Arc
Megújítva

2Pack Víz Aktív Szemfesték Paletta,Matt & UV Fény Grafikus Szemceruza,Szivárvány Színes Hidra Szem Bélés Szemceruza Kefével,Neon Arc

HUF 1.00

Rendelhető

?【Víz Alapú Szemceruza szemceruzával Kefék】Ezek a víz aktív szemfesték paletta készletek összesen 16 élénk, ragyogó színek, 6 szín fény UV/blacklight, hogy neked ragyog a sötétben, így lehet, hogy kitűnjön a tömegbőlA szemceruza alkalmazni simán száraz elég gyors, könnyű eltávolítani a szappanos meleg vízzel, vagy darabos.(Megjegyzés : a víz alapú,így nem vízálló. ?【Élénk Színek & Vízzel Aktiválható】Ez az arc test szemceruza festék pallete készlet könnyen használható, csak hozzáadása mennyiségű vizet, hogy aktiválja a színes torta, keverjük az ecset, akkor alkalmazni kívánt terület.16 népszerű, divatos színek a palettán közül választhat, ami egy egyedi keresni.Az is lehet könnyű lemosni szappanos vízzel vagy nedves törlőkendő. ?【Biztonságos Összetevők】Ez a termék formula enyhe, biztonságos arc vagy a test festés, minden bőrtípusra.Nem viszket, repedés vagy irritálja a bőröd.Megjegyzés : Mint minden kozmetikai javasoljuk, hogy egy kis bőr javítás vizsgálat történik alkalmazása előtt, mint mindenki bőre más. ?【Folt Bizonyíték & Transfer Ellenálló】A képlet nyújt egy ütést a soild átlátszó szín.Ez a folt bizonyíték, majd transzfer a rezisztens - a színe nem fakul, amíg el nem távolítjuk.Nagyon pigmentált szemfesték, a több réteg a több pigmentált belőle.Használat előtt, lehet, hogy könnyen bekapcsol egy kis vízzel, de a színe nagyon gyorsan szárad, majd hosszú ideig tart. ?【Széles körben】 Alkalmazás : A színes, arc, test, festék nem csak a szeme, de az arc, test, festék is.Ideális bármilyen Halloween-smink, fesztivál ünnepségek smink, cosplay, party, színpadi előadás, valamint még sok más.Jó valentin-napi ajándékot neki, a felesége, mielőtt.Funkció : - 16 matt színek alkalmas létre különböző tűnik, egyszerű kevert (6 sütemények fény a sötét UV/blacklight). - Könnyen színű, tartós smink nélkül elmosva, megőrizni a tökéletes szemhéjfesték smink sokáig. - A képlet a festék paletta szelíd, alkalmas minden bőrtípusra.(Megjegyzés : Mint minden kozmetikai javasoljuk, hogy egy kis bőr javítás vizsgálat történik alkalmazása előtt, mint mindenki bőr különböző) - Jön egy ecset, nagyon hordozható alkalmas mindenféle párt tevékenységét.

A javaslat jellemzői

Qty:
2 Pack ( 8 colors/pack, 01 palette has 4 glow color, 02 palette has 2 glow color. Water based eyeliner palette with brush each palette)
Colors:
16 colors as shown
Package Included:
2x Eyeliner Palettes, 2x Brush:
How to Use:
1.Dip the brush in the water and moisten the brush.:
2.Dip a little paint on the palette with a wet brush.:
3.According to your preference, draw the pattern you want on the face.:
4.Finally, you can wash it off with water or soap.:
Tips:
1. Keep away from children and fire.:
2. Keep it in a cool place and avoid direct sunlight.:
3. Don't use too much water, it's better to get some gel-like eye primer.:
4. The best results and consistency, wetting the brush to mix the paint directly in the pan makes it easy to control the opacity.:
5. Please don't blink immediately after use, wait 2-3 minutes for it to dry, and then the flash can last all day.:
6. It is highly recommended that throughly rinsing your brush between colors and letting each layer dry before your next layer.:

Vevők, ahogy választanak