5D Gyémánt Festmény Művészet Állat Highland Tehén Garland Teljes Fúró Gyémánt Festménye Számú Készletek Felnőtt Fali Dekoráció (40x40cm/16x16inch)
Megújítva

5D Gyémánt Festmény Művészet Állat Highland Tehén Garland Teljes Fúró Gyémánt Festménye Számú Készletek Felnőtt Fali Dekoráció (40x40cm/16x16inch)

HUF 1232.10

Rendelhető

【TÉR GYÉMÁNT DESIGN】 : 5 D gyémánt a művészet célja a teljes fúró gyémánt téren gyémánt a gyémánt művészet több fényes nélkül szakadékMagas, világos rózsaszínű lesz, soha nem fakul ki, hogy a szobában még vivifying pedig Ragyog a fény. 【DIY TERMELÉSI LÉPÉSEK】 : Először is, a hely ugyanaz a gyémánt, a tálca, akkor fogd a tollat, helyezze be a térre ragasztó könnyedén, hagyjon egy kis ragasztó a tollat, végül vedd fel a gyémántot, majd helyezze be a megfelelő számot a vásznon. 【SEGÍTENI DEKOMPRESSZIÓS】 : DIY festmény kit öltönyt minden készségeket, könnyen követhető utasításokat, DIY egy darab egyedi DIY festék, a dekoráció, a festmény nem fejeztem be, fejezd be egyesével.Lesz sok-sok móka tartózkodását.Jó módja annak, hogy csökkentsék a nyomást. 【TELJES GYAKORLAT】 : A gyöngyök fedezi a teljes képet, a kép több csillámot, ha van elég idő, meg türelem, mint kihívást jelentő projekt, ez teljesen az ön számára!. 【REMEK DEKORÁCIÓ & AJÁNDÉK】 : 5 D Gyémánt festmény tökéletes, hogy díszítse a nappali, hálószoba, iroda, étterem, bár vagy bárhol, ahol szeretné, hogy megfeleljen a különböző dekorációs stílus.Ez egy tökéletes ajándék, születésnapi, fesztiválokon.Ráadásul Ez nem csak egy nagyszerű ötlet, keresztszemes, hímzés kézműves szerelmeseinek, hanem egy csodálatos ajándék a család és a barátok. 【TÉR GYÉMÁNT DESIGN】 : 5 D gyémánt a művészet célja a teljes fúró gyémánt téren gyémánt a gyémánt művészet több fényes nélkül szakadék.Magas, világos rózsaszínű lesz, soha nem fakul ki, hogy a szobában még vivifying pedig Ragyog a fény. 【DIY TERMELÉSI LÉPÉSEK】 : Először is, a hely ugyanaz a gyémánt, a tálca, akkor fogd a tollat, helyezze be a térre ragasztó könnyedén, hagyjon egy kis ragasztó a tollat, végül vedd fel a gyémántot, majd helyezze be a megfelelő számot a vásznon. 【SEGÍTENI DEKOMPRESSZIÓS】 : DIY festmény kit öltönyt minden készségeket, könnyen követhető utasításokat, DIY egy darab egyedi DIY festék, a dekoráció, a festmény nem fejeztem be, fejezd be egyesével.Lesz sok-sok móka tartózkodását.Jó módja annak, hogy csökkentsék a nyomást.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak