Autó Szélvédő Matrica, Divatos Fényvisszaverő PVC Autó Matrica Kaparó, az Automobile Egyetemes Matrica 130x21cm(Hajtott)
Megújítva

Autó Szélvédő Matrica, Divatos Fényvisszaverő PVC Autó Matrica Kaparó, az Automobile Egyetemes Matrica 130x21cm(Hajtott)

HUF 3960.00

Rendelhető

【Árnyékolás, Dekoráció】Ez az autó szélvédő matrica nem csak játszani egy dekoratív szerepet, hanem blokkolja a szembejövő fény a nyár, ugyanakkor nem fogja blokkolni a látást, segít biztonságosan vezetni 【PVC Anyag】Ez az első szélvédő matrica készült gondosan kiválasztott PVC anyag, amely nagy szilárdságú, magas hőmérsékletű ellenálló, tartós, nem könnyen elhalványul. 【Vízálló, majd Ellenállni a meleg vagy Hideg】Az autó szélvédő matricák tökéletesen készült, a különleges anyag vízálló, magas hőmérsékletű ellenálló, hideg ellenálló, hosszú élettartamú.3in】a méret A szélvédő matrica 130x21cm 51.3in, illik a legtöbb modell, jön egy lehúzó, valamint könnyű telepíteni, kényelmes a használata. 【Színes, Divatos】Ez az autó szélvédő matrica színes, fényvisszaverő, a minta design divatos, szurkálja lehet, hogy az autó hab a tortán. 【Árnyékolás, Dekoráció】Ez az autó szélvédő matrica nem csak játszani egy dekoratív szerepet, hanem blokkolja a szembejövő fény a nyár, ugyanakkor nem fogja blokkolni a látást, segít biztonságosan vezetni. 【PVC Anyag】Ez az első szélvédő matrica készült gondosan kiválasztott PVC anyag, amely nagy szilárdságú, magas hőmérsékletű ellenálló, tartós, nem könnyen elhalványul. 【Vízálló, majd Ellenállni a meleg vagy Hideg】Az autó szélvédő matricák tökéletesen készült, a különleges anyag vízálló, magas hőmérsékletű ellenálló, hideg ellenálló, hosszú élettartamú.3in】a méret A szélvédő matrica 130x21cm 51.3in, illik a legtöbb modell, jön egy lehúzó, valamint könnyű telepíteni, kényelmes a használata. 【Színes, Divatos】Ez az autó szélvédő matrica színes, fényvisszaverő, a minta design divatos, szurkálja lehet, hogy az autó hab a tortán.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak