Abaodam 3PCS Akril Kijelző Cipő Kelők Tiszta Kiskereskedelmi Display Állvány U Alakú Polc Kirakat Rack Játék Kozmetikai Táska ()
Megújítva

Abaodam 3PCS Akril Kijelző Cipő Kelők Tiszta Kiskereskedelmi Display Állvány U Alakú Polc Kirakat Rack Játék Kozmetikai Táska ()

HUF 2970.00

Rendelhető

Könnyű, puha, lélegző szövet, nagyon kényelmes, hogy a csecsemő érzékeny bőrét, nem szúrós egyáltalánEz egy elég csecsemő Tütü Szoknya ruhák, Tartalmaz 1db Fejpánt, 1db Szoknya.Kényes fejpánt, puha fátyol szoknya, elegáns stílus, élénk színek, élénk formában teszi a baba egyedi, szép.Ez a fodros tüll ruhát fejpánt a legjobb ajándék a lány, mikor tegye fel, olyan szép, hercegnő.Használja a magas minőségű anyagok, puha tapintású, maximalizálja a védelem a baba bőrén.Alkalmas a baba fotózás, kellékek, ajándék a babának, karácsonyi parti.Az idő telt az idő, de a csodálatos emlékek, a család mindig velünk lesz a kincseket.Termék Description These tütü szoknya ruhák készült anyag, a design tökéletes, finom.Nem kifejezetten emlékezetes fotózások, de a mindennapi öltözködés, továbbá a Gyönyörű Tutu ruha teszi a baba vágó, még vonzóbb.Határozottan egy csodálatos ajándék újszülött Lány csecsemő.Jellemzők - Szín : Bordó. - Anyag : Pamut. - Könnyű, puha, lélegző szövet, nagyon kényelmes, hogy a csecsemő érzékeny bőrét, nem szúrós egyáltalán. - Ez egy elég csecsemő Tütü Szoknya ruhák, Tartalmaz 1db Fejpánt, 1db Szoknya.Kényes fejpánt, puha fátyol szoknya, elegáns stílus, élénk színek, élénk formában teszi a baba egyedi, szép. - A kiváló minőségű anyagok, puha tapintású, maximalizálja a védelem a baba bőrén. - Alkalmas a baba fotózás, kellékek, ajándék a babának, karácsonyi parti.Az idő telt az idő, de a csodálatos emlékek, a család mindig velünk lesz a kincseket. - A méret nem megfelelő 0 - 12 hónapos baba.A ruhák nagyon jó rugalmasság, valamint légáteresztő, alkalmas a legtöbb baba testét. - Ez a fodros tüll ruhát fejpánt a legjobb ajándék a lány, mikor tegye fel, olyan szép, hercegnő.Csomag, Beleértve 1 x Tutu Skirtn1 x Fejpánt.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak