WANLIAN Fénykard Fali Függőleges Fénykard Jogosultja Akril Fénykard Kijelző Állni Kijelző Fénykard fal(Fekete,tartsa 4 fénykard)
Megújítva

WANLIAN Fénykard Fali Függőleges Fénykard Jogosultja Akril Fénykard Kijelző Állni Kijelző Fénykard fal(Fekete,tartsa 4 fénykard)

HUF 1700.10

Rendelhető

★Magas minőségű anyag : A keret készült kiváló minőségű átlátszó anyag akril, ami nagyon átlátszó, környezetbarát, tartós, nem könnyű megtörni, vagy deformálódik ★Gyakorlati kijelző funkció : A falra szerelhető, alkalmas személyes, kiskereskedelmi áruház, vagy gyűjtemény kijelzőn.A kijelző, illetve a gyűjtemény szép különböző fénykard. ★Alkalmazás : Fénykard állni illeszkedik a legtöbb fénykard majd fel lehet használni, mint egy gyönyörű, lakberendezés, hogy adjunk több varázsa, hogy a szablya. ★Védő-fólia : Ez a film arra használják, hogy megvédjék az átlátszó akril, hogy karcos.Húzza le a film mindkét oldalán az akril.Akkor látni fogja, áttetsző akril. ★Könnyű telepítés : A kard állvány könnyen telepíthető.Kijelző a tiéd Elég fény kard a falon. ★Magas minőségű anyag : A keret készült kiváló minőségű átlátszó anyag akril, ami nagyon átlátszó, környezetbarát, tartós, nem könnyű megtörni, vagy deformálódik. ★Gyakorlati kijelző funkció : A falra szerelhető, alkalmas személyes, kiskereskedelmi áruház, vagy gyűjtemény kijelzőn.A kijelző, illetve a gyűjtemény szép különböző fénykard. ★Alkalmazás : Fénykard állni illeszkedik a legtöbb fénykard majd fel lehet használni, mint egy gyönyörű, lakberendezés, hogy adjunk több varázsa, hogy a szablya. ★Védő-fólia : Ez a film arra használják, hogy megvédjék az átlátszó akril, hogy karcos.Húzza le a film mindkét oldalán az akril.Akkor látni fogja, áttetsző akril. ★Könnyű telepítés : A kard állvány könnyen telepíthető.Kijelző a tiéd Elég fény kard a falon.Jellemzők : ●Tökéletes : Fénykard a kijelző a faltól.Termék Részletek : ★Anyag : Behozott 6mm akril. ★Szín : FeketeÁtlátszó. ★A csomag tartalma : 1 szett akril fénykardot mount.Magas ügyfél-elégedettség : 1. Top Szolgáltatások ♥garantáljuk, hogy az ön számára kielégítő megoldást. ♥ Arra törekszünk, hogy válaszolni a kérdéseire, e-mailben 24 órán belül. Arról, hogy Visszatér ♥ Ha nem elégedett a termékkel, akkor vissza nekünk Kedvezményes áron számított 15 munkanapon belül számlát. ♥ Visszajuttatott tételek kell a gyári állapot : ép. ♥ Ki fizeti a szállítási függ az oka, hogy a visszatérés.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak